Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość system koloru

porzucona po latach

Polecane posty

Gość system koloru

natknełam sie ostatnio na forum na wątki dziewczyn porzuconych po 5,7,10 latach. Co myslicie o takim kolesiu, który wiąże się z kobietą jak ma ona z 20 lat, mieszka z nią, bzyka, a potem rzuca koło 30 tki? Acha i czy dziewczyna mieszkając z facetem tyle czasu nie powinna się "zabezpieczyć przed porzuceniem np. slubem??????????? Kobiety jednak mają o wiele gorzej gdy w wieku 30 lat zostają same.

Gość ano ciekawe ciekawe
a jak sie moze dziewczyna slubem zabezpieczyc??? zmusi kolesia do slubu???? a zreszta po slubie to co ? nie moze zostac sama??

Gość mmnnio
jeżeli miłości niema pomiędzy dwojgiem ludzi to w związku będą się im nie układać

Gość system koloru
ślub to jednak jakas obietnica, takie zapewnienie, że się kogoś nie opuści, a w wolnym zwiazku on sobie pomysli, "znudziłem sie" i bez przeszkód zostawi dziewczynę

Gość ano ciekawe ciekawe
haha zapewnienie, ze sie nie opusci - to ciekawe skad tyle rozwodow

Gość mmnnio
jak cię ktoś nie kocha to i tak cię zostawi czy będziesz miała ślub czy nie

Gość arcymistrz
a na cholere w takim wieku sie wiazac na długie lata??? nie poznaje sie innych,zycia,brak doswiadczen i cały czas ta sama bajka.Same panny jestescie sobie winne i na cuda liczycie.Facet grubo po 30tce jest w miare dojrzały.Kto tego nie rozumie jest załosny

Gość system koloru
hmm, może macie racje, tylko to takie trochę chamskie zostawić dziewczyne po 10 latach, niektórzy nazywają to wpędzaniem w lata, bo dziewczyna robi sobie nadzieje, widzi się w białej sukience z gromadką dzieci a tu booooom i zostaje sama i no cóż- niemłoda.

Gość system koloru
up

Gość pracowal tak ktos?
kobiety tez porzucaja facetow po wielu latach a slub nic nie da...tylko pozniej jest wojna w sadzie z kogo winy rozwod, podzial mjatku itp itd...

Gość system koloru
ale 30 letni facet dopiero może się rozglądać za kobietą, a 30 letnie kobiety to nazywane sa starymi pannami. Nawet mówi się, że dziecko lepiej do 30 urodzić.

Gość ano ciekawe ciekawe
nikogo nie zmusisz do milosci i do spedzenia zycia z jednym czlowiekiem

Gość mmnnio
''Nawet mówi się, że dziecko lepiej do 30 urodzić. '' bzdury kobiety rodzą nawet po 60 a moja matka miała 31 lat jak mnie urodziła a babcia moją mamę w wieku 35 lat