Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szenka277

Zaraz wychodzę z pracy znowu do pustego mieszkania

Polecane posty

Gość szenka277

gdzie nawet nie mam do kogo buzi otworzyć, przytulić się :O wkurwia mnie samotność..

Gość arcymistrz
szukaj wiec a jak nie to kup psa

Gość szenka277
no właśnie widzę ,że dla większości brak 5 minutowego seksu raz na tydzień jest większym problemem niż samotność na co dzień :O

Gość Dziewczyna z Warszawy
Nie martw sie :) tez wracam do pustego mieszkania :) ale na chwile obecną mi to odpowiada :) Ucze sie cieszyc cisza i spokojem :)

Gość zawsze tak jest
ze to czego nam brakuje wydaje sie "rajem". Wspolczuje Ci autorko. A tak btw kafe nie jest wyznacznikiem zycia i żadną statystyką jesli chodzi o zwiazki. Jeszcze tego by brakowalo. Zycze usmiechu i szczescia. Oby szybko skonczyla sie Twoja samotnosc.

Gość wiecznie zalatana nie mam czas
dla siebie !z pracy do domu i szybko obiad odbieram potem dzieci z przedszkola i szkoły jade do domu obiad ...Potem sprzątanie pranie sranie ...a jeszcze co nieco wyskoczy po drodze .Mąż pracuje do 18 codziennie i jak wraca to telewizor,kapcie ,gazeta .Nie dziwie sie bo naprawde baardzo ciężko pracuje i czasami nawet w fotelu zaśnie ale do cholery ja te zchce żyć!!!!!!!!!!!Dzieciaki jak pojechały na weekend do dziadków kiedys to nie wiedziałam co mam najpierw zrobić czy jechać na miasto po sklepach połazić czy maseczke sobie zrobic ..a w końcu nalałam sobie wody do wanny otworzyłam piwo ,gazeta i lezałam ze 2 godz ....nie było słychać : mamo a on mnie bije ,ona mi zabrała a on na mnie napluł a ona mi zepsuła :O :O

Gość andrrrr
to trzeba było mieć jedno, a nie 3 :O zaraz napiszecie,że rodzina jest przereklamowana

Gość IMO13256
Napisalbym coś o księżniczkach narzekających na samotność jednocześnie odrzucając fajnych facetów, ale sił mi brakuje.

wiecznie zalatana nie mam czas dla siebie !z pracy do domu i szybko obiad odbieram potem dzieci z przedszkola i szkoły jade do domu obiad ...Potem sprzątanie pranie sranie" to kobiety srają?

Gość podobny przypadek do ...
''znowu do pustego mieszkania'' :(

Gość 14 lat todo nauki
masz spokoj :classic_cool: