Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie co powiedzial ten cham?

wiecie co powiedzial kolega do swojej zony, ktora 3 miesiace temu urodzila dziec

Polecane posty

Gość wiecie co powiedzial ten cham?

bylam w sobote na zabawie i spotkalam kolege z podstawowki, ktory mieszka bardzo blisko mnie ale kontaktu prawie nie mielismy rpzez ostatnie lata gdyz on pracuje za granica i tylko co jakis czas rpzyjezdza do Polski. Ciagle sie chwalil co to on nie kupil, ciagle tylko o samochodach, jaki sobie niedlugo nowy kupi i takie tam sratatata zastanawialam sie co sie z nim stalo bo keidys taki nie byl. ale ok co mnie to...jednak wtracilam sie gdy powiedzial do swojej zony, ktora 3 miesiace temu urodzila dziecko " schudnij w koncu jak Ty wygladasz?" kurcze no tak sie zdenerwowalam. Dziewzyna jest naprawde szczupla, delikatnie odstaje jej brzuch ale rpzeciez to normalne po porodzie. Zrobilo jej sie tak przykro, a ten cham przy tylu osobach jej tak dogadal. Powiedzialam mu ze jest chamem i dziwe sie, ze wogole ma zone i to w dodatku taka fajna i aldna bo ja bym go dawno w dupe kopnela, bo ani ladny nie jest ani madry, sam ma 10 kg nadwagi jak nie wiecej, a w dodatku udaje nie wiadomo kogo, a w kraju to nawet gownianej pracy znalezc nie mogl. Zatkalo go a pozniej pwoeidzial, ze jestem zazdrosna. Powiedzialam zeby popatrzyl na siebie i powiedzial mi o co mam byc zazdrosna? Ja piernicze jak ludzie moga sie zmienic na gorsze...nie dosyc ze uwaza siebie za nie wiaodmo kogo to jeszcze wlasnej zony nie szanuje. Orangutan wstretny

Gość A ci powiem
że masz racje ja nie cierpie takich ludzi ja to bym tępiła to jak karaluchy dobrze mu powiedziałaś

Gość ehhhhhe
uspokuj sie połóż wygodnie na kozetce i zażyj srodki uspakajające

Gość ano ciekawe ciekawe
nosz kurde 3 miesiace po porodzie ma miec figure modelki??? dobrze powiedzialas temu patafianowi

Gość kakaalicjakakaaa
To rzeczywiscie cham! To niech sie dzieckiem zajmuje cale dnie, wtedy bedzie mogla na fitnes isc. Co za idiota. Zal dziewczyny

anna przybylska urodziła trójke dzieci i zobaczcie jak wygląda, da się

Gość nie każdy jest Anna
Przybylska ja mam taką teorię faceci którzy tak poniżają kobiety mają poważny problem ze wzwodem facet,który dobrze zarabia dobrze wygląda i świetnie wali nie ma problemów z nadwagą swojej partnerki a wręcz przeciwnie są i tacy którzy by chcieli żeby żona cały czas w ciąży była:P

Gość kakaalicjakakaaa
Mięcho Pewnie ze sie da. Ale nie 3 miesiace po porodzie. Zreszta co to za facet ze poniza przy znajomych swoja zonę. Ja ostatnio zawiodlam sie na moim kuzynie,zawsze traktowalam go jak wzor, ma z zona 3 dzieci ale tak sie do niej niemilo odzywa ze szok, chce zeby dzieci byly idealnie czysciutkie i zeby cicho sie zachowywaly a ona zeby byla piekna i usmiechnieta ale zamiast pomoc jej wszystko jest na jej glowie

Ojoj :O ale popierdolony :O na żonie się wyżywać i popisywać jej kosztem. Bardzo dobrze mu powiedziałaś Ciekawe, czy jak on miał 3 miesiące, to jego stara miała figurę modelki? :O Sądzę, że to jakaś matka popierdolona wychowała jak można stworzyc takiego ostatniego kretyna. Żal dziewczyny, jak ładna i fajna, to mogła też fajnego znaleść, a nie takiego buca wzięła :(