Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja się zgłaszam

umrę jako dziewica

Polecane posty

Gość ja się zgłaszam

mam dopiero 21 lat ale skończę jako dziewica bo kompletnie ŻADEN facet nigdy się mną nie zainteresował. Zero randek, związków ani czegokolwiek w tym stylu - żałosne, prawda? :( Uprzedzając głupie porady - jestem szczupła (góra 36/38, spodnie 40/42), zadbana, kobieco i stylowo się ubieram, maluję się na co dzień i wiem jak to robić, jestem oczytana i chyba inteligentna, przynajmniej w porównaniu do większości społeczeństwa :> Odludkiem też nie jestem; studiuję, chodzę ze znajomymi na imprezy. W takim razie problem tkwi w wyglądzie więc przestańcie chrzanić, że liczy się wnętrze bo nikt normalny nie podbija do jakiegoś paszczaka :o

Gość leszek mieszek
no to kuper masz fest do wydmuchania, ja biorę

Gość kkkggty
zarejstruj się na portalu randkowym i po błonie :) :)

Gość ja się zgłaszam
no tak, czego ja się po kafe spodziewałam; chamstwo całą dobę :o byłam głupia i swoje zdjęcia wrzucałam do oceny, m.in. na kafe i już więcej tego nie zrobię bo się naczytałam o swoim wieśniackim ryju :o Oczywiście gdy foty były lekko podrasowane, komentarze były milsze ale co z tego... :o

Gość ja się zgłaszam
*BLE BLE*, bo może startowałeś do samych dziuń? Trzeba mierzyć w swój target. Do mnie nie podbijał kompletnie nikt, no poza paroma wyjątkowo pijanymi menelami więc możesz sobie jak muszę wyglądać skoro trzeba być nieźle najebanym, żeby próbować mnie wyrwać :(

Gość też dziewicą zostanę
do końca życia. Też jestem szczupła.... Ale za to moja twarz... nawet operacje nic by mi nie pomogly ;/. Jestem klasycznym paszczurem... Co z tego że zawsze byłam w najlepszych szkoła a wcale nie spędzałam dużo czasu nad zakuwaniem. Co z tego że mam bardzo rozbudowane życie towarzyskie. Co z tego że rozwijam się w swoim pasjach... Choojnia z grzybnią... W ciągu całego życia do mnie też ŻADEN facet nie podbijał...

Gość talking about
Staszek- zamiast na kafe odreagowywać swoje frustracje, to idz do jakiegoś drecha z ulicy i mu tak naubliżaj jak jesteś taki kozak. I jemu powiedz że mu worek założysz na łeb i wydupczysz

Gość mega brzydolinia
a ja na serio jestem bardzo brzydka jestem dziewica ale powiem Wam ze sporo mezczyzn mnie chcialo,i nie tylko przespac,mam gadke,umiem sie ladnie ubrac-uczesac waze 74 kg a mimo to mam powodzenie i mam na stale faceta.A uwierzcie cienie pod oczami kwadratowa twarz a mimo to trafiali mi mezczyzni a nie dresy cioty i rozne inne osoby pokrewne,nie byli to przecietniacy,wiec kobiety glowa do gory skoro takiej osobie jak mi sie udalo to Wam tym bardziej sie uda.

Gość mega brzydolinia
3/4 sukcesu to autoprezentacja swojej osoby,przebojowosc otwartosc bezposredniosc i rozmowa na kazdy temat a na serio te wszystkie jestem brzydka do konca zostane dziewica pojda w zapomnienie.

Gość talking about
dziewczyny czekajcia na tego jedynego, uszy do góry :) nie przejmujcie sie takimi wieśniakami i prawikami jak Staszek

Gość ASKEROSA DE MIERDA
SPOCZYWAJ W POKOJU

Gość ja się zgłaszam
@też dziewicą zostanę, a ty też próbowałaś już wszystkiego? kosmetyki, profesjonalny makijaż, zmiana nastawienia do życia, niemyślenie o facetach itd? Bo jeśli tak i dalej nic z tego to faktycznie smutno skończymy... Nie chodzi o sam fakt pozbycia się dziewictwa ale to takie chujowe uczucie, gdy koleżanki się umawiają i są podrywane w mojej obecności, podczas gdy mnie faceci traktują jak powietrze :(

Gość talking about
nie popieram tego za bardzo ale w sumie to naprawde można na błonce dużo tysiaków zarobić :O

Gość ASKEROSA DE MIERDA
TAKI LOS CNOTEK NIEWYDYMEK, MAM NA TO LEKARSTWO JESLI MASZ SKONCZONE 18 LAT WYSTROJ SIE IDZ NA IMPREZE I UWIEDZ FACETA PRZESPIJ SIE Z NIM A POTEM BEDZIE NATURALNIE SZLO

Gość ja się zgłaszam
@mega brzydolinia, no kurde, jestem przebojowa, lubię udzielać się towarzysko, a tymczasem cichutkie i bojące się odezwać koleżanki są wyrywane... W takim razie chyba wiadomo o co chodzi :o I chyba tak zrobię, może znajdzie się jakiś desperat, przynajmniej zarobię na operacje, a nie oddam bez sensu robakom...

Gość talking about
staszek[ pij z kibla rudy cwelu

Autorko może tylko Tobie się wydaje że jesteś stylowa i oczytana?

Kopę ale jestem :classic_cool: Ciebie też niełatwo wyhaczyć :P Kto ma moją stopkę? w ryj ma

Gość wuzetkaa
"W takim razie problem tkwi w wyglądzie" przecież napisałaś, że dobrze wyglądasz... sama sobie przeczysz

Gość też dziewicą zostanę
@ja się zgłaszam - wiesz jakoś specjalnie nie "robię się" dla facetów... Chłopcy a potem mężczyźny NIGDY nie byli mną zainteresowani. Nawet nie miałam męskich kolegów w szkole mimo że w klasie było 80% chłopaków :/ Ubieram się schludnie i kobieco. Jestem zawsze czysta, makijaż zależny od okazji więc nie mogę mówić o zaniedbaniu. W towarzystwie (damskim...) też jestem otwarta, wesoła i miła choć mam specyficzne trochę kąśliwe poczucie humoru. A jak się zachowuję w towarzystkie mężczyzn? Nie wiem bo jestem dla nich jak powietrze.. Więc u mnie naprawdę wszystko jest przez twarz... Jest taka brzydka i odpychająca. Oprócz tego sądzę że mam jakąś "aurę" która dodatkowo odstrasza facetów którzy mogliby być niekoniecznie partnerami a kolegami... Szczerze mówiac ja juz sie z tym faktem pogodziłam tylko czasem mam gorsze dni (takie jak ten)...