Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja się zgłaszam

umrę jako dziewica

Polecane posty

Gość ja się zgłaszam
@Tap Madl, nie wydaje mi się - wielu ludziom podobają się moje ciuchy i czytam o wiele więcej niż przeciętny Polak i widać przecież, że nie walę byków :P @wuzetkaa, to może Cię oświecę - dobrze wyglądam tylko jeśli chodzi o figurę, ciuchy i makijaż, morda to kompletna porażka i w tym tkwi problem. I zapomniałam dodać, że prawie nie mam cycków (75A ) co też się niestety liczy :o

ja mam, ino zadnego , co bym sie mogla poseksic nie ma w poblizu, kazdy pracuje daleko. a ja sie chyba bede musiaa na redtube skusic:P:O

Gość też dziewicą zostanę
@ja się zgłaszam - wiec obie mamy "twarzowy" problem... Ale powiem ci, że mężczyźni tak naprawdę wolą kobiety z mniejszym biustem! Ja sama mam 60F a większość moich małobiuściastych koleżanek ma o wiele większe powodzenie od tych z przysłowiowym cycem :) zresztą pisząc "75A"wydaje mi sie że masz źle dobrany stanik -http://theboob.pl/dopasuj.php sprawdż sobie tutaj co ci wychodzi, dobrze :)?

No wiesz jeden będzie się zachwycał różową kurtką z ćwiekami, i Paulo Coelho a drugi Balmainem i np.Łysiakiem :)

aha! Jeszcze jedno - zmierz sobie "obwód w biuscie" dwa razy. raz stojąc i drugi raz się schylając :) bo wydaje mi sie że mierzy sie właśnie schylając ale głowy nie dam sobie uciąć :)

Gość mega brzydolinia
ja mam d i faceci sa moim biustem w niebowzieci wiec nie narzekam natomiast moze jestes niedostepna,albo nachalna,albo za bardzo do przodu..moze wtrac do swojego charakteru nutke tajemniczosci..sprobuj uwiesc.Skoro nie masz problemu z niesmialoscia..sama moze zrob krok do przodu,moze Ty ich stawiasz jako kolegow a nie ze chcialabys cos wiecej.

Dyrektore! kisiel jest nie w moim stylu, nie masz gdzieś porządnych rękawic bokserskich? :P :classic_cool:

Gość dfgdgdgdfg
daj fote to powiemy ci czemu tak jest

Oj tam przesadzasz z tym wyglądem, mogę się założyć :) Znam tylko jedną brzydką dziewczynę - (nie znam brzydszej), mimo makijażu i ładnej figury. A mimo to ma od dawna chłopaka i są razem naprawdę szczęśliwi ;)

Gość Fixpoli
Jak widze takie tematy to idę do kibla i robię kupę, to moja reakcja na takie "ogromne" problemy.

Gość mega brzydolinia
Nawet te na maxa brzydkie sa w zwiazkach bo chca bliskosci daza do tego i jakos im sie udaje.. Moze to Twoje nastawienie nikogo nie znajde itd robi ze masz blokade?

Gość mega brzydolinia
Powiedz mi przyjaznisz sie z jakims chlopakiem?Przyjaznilas kiedy kolwiek?Czy same kolezanki?

A tam kodeksy podobno wszystko Ci wolno w kisielu wykluczone! ja muszę mieć prawdziwy ring z rękawicami i sekundantem :D inaczej w to nie wchodzę sam możesz :P

Nie tylko w kisielu znaczy, że kobieco i seksownie :P ja Ci mogę to wszystko zagwarantować i bez kisielu :classic_cool: to jak wchodzisz? :D

A nie warto poczekać na miłośc? Tylko myśleć czy się straci dziewictwo teraz za rok czy za 2 lata? kurde ludzie myślcie głową a nie chujem i dupą!!!!

Gość i znowu rozwalacie topa
Dyrektore i Tap :O

@viki19 - u nas "dziewictwo" to bardziej metafora tego że do konca życia nikt nas nie zechce... więc zostaniemy dziewicami... logiczne?

Gość 20latkadsffdsfds
zabawne, ja umre jako dziewica, bo mam mnóstwo chorób związanych z pochwą i okolicami, nigdy nie czułam w tym miejscu niczego innego niż ból, a leczenie jest żmudne, niewiele daje, zawsze wszystko wraca... pewnie uda mi się osiągnać taki moment, że dam radę znieść penetrację, ale właśnie... znieść. wysmarowana znieczulajacym żelem, na lekach przeciwbólowych i w odpowiedniej pozycji, z zaciśnięymi zębami może bym to zniosła. z trudem, ale jednak. tylko jaki w tym sens? to powinno się robić wtedy, gdy jest to przyjemne. a mnie to nigdy nie czeka. śmiesznie.