Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liwia112

Spotkania na sex

Polecane posty

Poznałam kiedyś pewnego chłopaka, jednak od samego początku była to bardzo burzliwa znajomość. Obecnie jest tak, że spotykamy się tylko na sex. Niestety spotkania te spowodowały, że zaczęłam do niego coś czuć i nie mogę się uwolnić od tych uczuć. Problem jest w tym, że on powiedział wprost, że spotykać możemy się tylko na tej zasadzie. Ewentualnie czasami w grę wchodzi jakieś wyjście gdzieś. Jestem nim totalnie zauroczona ale wiem, że nie można zmusić drugiego człowieka do uczuć. Może ktoś coś mi tutaj poradzi???

Gość kkkkkkkkkm,
Lepiej to przerwij teraz i nie ciągnij dalej dobrze ci radze

Takiej odpowiedzi też się spodziewałam. Ja doskonale wiem, że układ taki niczego dobrego nie przyniesie etc. problem w tym, że ja nie potrafię tego przerwać, strasznie mnie ciągnie do tego chłopaka...

Gość krrrkrrrgrrr
Ile Ty masz lat dziewczyno ?

Gość kolorowy zawrót głowy
liwia...no tak sie kończą układy,jeśli sie nie umie oddzielić jednego od drugiego.Staszek ma rację:)

On o tym doskonale wie jakie są moje uczucia względem jego osoby. Powiedział, że jeżeli bolą mnie te spotkania to może lepiej ograniczyć się do rozmów :)

To nie jest tak, że tylko uprawiamy sex. Napisałam wyżej, że głównie na tym to się opiera. Problem w tym, ze facet mnie zaspokaja i te spotkania dają mi wiele przyjemności. Problem rodzi się później po spotkaniu ...

Gość jestes puszczalska
taka prawda

Gość a taka jedna 24444yy
wiem ze to bedzie ciezkie ale najlepiej to przerwac:O bo im dłuzej tym bardziej może boleć..... on cie traktuje jak kolezanke do bzykania sama mówisz ze on wie co czujesz..i daje ci wolny wybór jemu jest na reke..ma sex towarzystwo i sie nie musi tłumaczyc a ty zamykasz sobie szanse na poznanie kogoś wartościowego