Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nobosiepytamoto

MEZCZYZNI TEZ CHCA ZAKLADAC RODZINE?

Polecane posty

Gość nobosiepytamoto

Hej. Mam 25 lat. Poznalam 31 letniego faceta na Sympatii i piszemy ze soba juz jakis czas. Powiedzial mi, ze szuka partnerki na zone, bo ma dobra prace i chce sie stabilizowac, wybudowac dom, ozenic sie i miec dziecko, ale poki co jest samotny i wszystko stoi w miejscu. Nie wiem czy mu wierzyc, czy uznac, ze chce mnie zbajerowac spiewka o stabilizacji, bo wiekszosc kobiet chyba pragnie stalego zwiazku. Czy facet w wieku 30 lat naprawde moze chciec zenic sie i zakladac rodzine??

no to pytam pozostalych o zdanie :p Niech kazdy powie jakie ma zdanie, niekoniecznie o nim, ale opierajac sie na wlasnych doswiadczeniach

Gość /////////
może trafiłaś na normalnego faceta? dam Ci plan opij go i sprawdź co wygaduje po pijaku po pijaku przewaznie wychodzi szydło z worka.......

Gość nie-kura
Wiesz, ja myślę, że musisz go spotkać, zobaczyć jaki jest i sama ocenić

na pewno sie z nim spotkam, bo wydaje sie bardzo sympatyczny :) Po prostu nie slyszalam jeszcze o takim "przypadku" zeby mezczyzna sam z siebie chcial zalozyc rodzine i swiadomie szukal sobie partnerki do tego. Czesciej sie chyba zdarza, ze najpierw jest wpadka, potem slub i dalej sobie trzeba jakos radzic, lub najpierw jest slub, bo mezczyzna boi sie, ze jego partnerka/dobra partia odejdzie, a po slubie tak czy owak wpadka :D

Gość ukhkfhk,bn,bv
ja poznalam kilka lat temu faceta, ja 26 on 34 lat. Tez mi mowil, ze chce rodziny, dziecka jak najszybciej, stabilizacji itd. Rowniez dobrze zarabial. Mowil, ze nie chce byc juz sam, ze wie jak dac kobiecie szczescie i chce to zrobic.... Zwiazalam sie z nim, choc ja nie mam ochoty jak do tej pory byc matka. Bardzo szybko okazalo sie, ze facet jest emocjonalnie popaprany i do tego naduzywa alkoholu. I gdzie to szczescie? tak wiec uwazaj....

Gość ukhkfhk,bn,bv
nieglupi pomysl z tym alkoholem, z tego mojego po pijaku wychodzil zaborczy, egoistyczny cham, tak wiec uwazaj!

Gość glupoty tu wypisujecie
chca, moj chcial nawet wczesniej niz ja (mial 25 lat a ja 20, studiowalam i nie myslalm o dzieciach, ale szybko mnie przekonal :-) )

Gość Kronos
Nie wiesz, że na sympatii faceci piszą tylko to co kobiety chcą usłyszeć? :-O To taki tekst na zaciągnięcie do łóżka, jak mu się uda to bardzo szybko zniknie razem z tymi pięknymi bajkami a jak mu się nie uda to zrobi to samo..