Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość TRUSKAWA86

PRZYJAŹŃ ?

Polecane posty

Gość TRUSKAWA86

Przychodzi taki czas, ze bardziej niz zwykle doskwiera samotnosc. Obok mnostwo ludzi,ale czujesz sie sama. Znajomi pochlonieci sa swoim zyciem, planami,rodzina i nie na wszystko starcza im czasu, a moze to kwestia checi? Stad to ogloszenie. Mam już dość zastanawiania się czy w ten wekend, ktoś ze znajomych wyskoczy wieczorem na miasto czy jednak znów wygra perspektywa spędzenia sobotniego wieczora z ukochanym przed tv. Może właśnie tutaj uda mi się trafić na kogoś, kto tak jak ja chce czerpac z zycia jak najwiecej,tylko czasem poprostu nie ma z kim tego robic. Kogos z kim mozna porozmawiac sie, posmiac sie, dzielic marzeniami. Pojsc do kina,impreze, cz ogladac filmy w piatkowy wieczor, obzerajac sie chipsami i obgadujac facetow. Szalec na zakupach, mierzac sterty ciuchow i przybierajac przerozne pozy przed lustrem,wymieniac sie ubraniami, a w przerwie popijac goraca czekolade z ogromna iloscia bitej smietany! W zimie jezdzic na lyzwach, manewrowac na sankach cz rzucac sie sniezkami, a latem opalac sie nad brzegiem jeziora ;) I czasem, gdy przyjdzie taka ochota, spakowac sie i jechac w nieznane! Jesli chodzi o mnie - jestem osoba otwarta,towarzyska, odwazna,ciekawa swiata, tylko moze troche zagubiona w tym swiecie, w ktorym dla wiekszosci rowiesnikow priorytetem jest zakladanie rodziny,budowa domu i spedzanie czasu w czterech scianach ze swoja druga polowka. ah dopisze,ze jestem ze śląska i mam 24 lata;) Jesli wiec chociaz w polowie zrozumialas sens mojego wywwodu;p, zgadzasz sie znim badz nie - napisz ;) kasztaniaki2@vp.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować