Gość TRUSKAWA86 Napisano Luty 22, 2011 Przychodzi taki czas, ze bardziej niz zwykle doskwiera samotnosc. Obok mnostwo ludzi,ale czujesz sie sama. Znajomi pochlonieci sa swoim zyciem, planami,rodzina i nie na wszystko starcza im czasu, a moze to kwestia checi? Stad to ogloszenie. Mam już dość zastanawiania się czy w ten wekend, ktoś ze znajomych wyskoczy wieczorem na miasto czy jednak znów wygra perspektywa spędzenia sobotniego wieczora z ukochanym przed tv. Może właśnie tutaj uda mi się trafić na kogoś, kto tak jak ja chce czerpac z zycia jak najwiecej,tylko czasem poprostu nie ma z kim tego robic. Kogos z kim mozna porozmawiac sie, posmiac sie, dzielic marzeniami. Pojsc do kina,impreze, cz ogladac filmy w piatkowy wieczor, obzerajac sie chipsami i obgadujac facetow. Szalec na zakupach, mierzac sterty ciuchow i przybierajac przerozne pozy przed lustrem,wymieniac sie ubraniami, a w przerwie popijac goraca czekolade z ogromna iloscia bitej smietany! W zimie jezdzic na lyzwach, manewrowac na sankach cz rzucac sie sniezkami, a latem opalac sie nad brzegiem jeziora ;) I czasem, gdy przyjdzie taka ochota, spakowac sie i jechac w nieznane! Jesli chodzi o mnie - jestem osoba otwarta,towarzyska, odwazna,ciekawa swiata, tylko moze troche zagubiona w tym swiecie, w ktorym dla wiekszosci rowiesnikow priorytetem jest zakladanie rodziny,budowa domu i spedzanie czasu w czterech scianach ze swoja druga polowka. ah dopisze,ze jestem ze śląska i mam 24 lata;) Jesli wiec chociaz w polowie zrozumialas sens mojego wywwodu;p, zgadzasz sie znim badz nie - napisz ;) kasztaniaki2@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach