Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irmina2....

Nie chcę zaprosic siostry ciotecznej na wesele ani ślub, bo zrobiła mi świństwo

Polecane posty

Gość Irmina2....

Jest to córka mojej chrzestnej, czyli siostry mojej mamy. Kiedyś miałyśmy super kontakt. Jestesmy w tym samym wieku. Ona była bez pracy, pomogłam jej poleciłam ją szefowi. dostała zatrudnienie, wstawiałam sie za nią, a ona za plecami obrabiała mi tyłek, donosiła na mnie do szefa rzeczy, których nigdy nie zrobiłam, chciała wrobic mnie w kradzież, kłamała perfidnie aby mnie wyrzucono.miała nadzieje wejsc na moje miejce. nie udało jej się to, wyleciała z hukiem z firmy, wtedy z zawiści obrobiła mnie przed całą rodziną, jezdziła nawet do dalszej rodziny i wyzywała mnie od najgorszych, udawała pokrzywdzoną. od 2 lat nie mam z nią kontaktu i nie chce jej znac. Na wiosnę będziemy rozwozic z narzeczonym zaproszenia ślubne. Ona ma 3 rodzeństwa. Czy wypada zaprosic wszystkich z ich rodziny tzn jej rodziców i resztę rodzeństwa, a ja jedną pominąc?

Gość Irmina2....
też nie chce jej zaprosic, nienawidze jej. ale czytałam tu na jednym topiku, że troche nie ładnie tak omijac jedną osobę z rodziny i dawac wybiórczo zaprosznia. mam mętlik w glowie. czy dac jej to zaprosznie dla świętego spokoju, czy olac ją i tyle.

Gość lalii
moze sie z nia rozmów. Kto wie może się pogodzicie, przeprosi. a jesli nie to nie zapraszaj bo Ci może slub zepsuć

Irminko;) To Wy decydujecie, kto będzie z Wami w tym wyjątkowym dniu ;) Skoro jej nie znosisz-czemu wcale się nie dziwię, to jej nie zapraszaj. Po co ma ci się zepsuć humor od samej śwadomości,że ona bedzie na Waszym weselu??? Nie zasłużyła sobie, byś ją zaprosiła;)

Gość ja bym nie zaprosil ...
ale licz sie z tym ze rodzenstwo i ciotka moga sie niestety pogniewac ;/

no ale chyba ciotka i kuzyni wiedzą o tym więc nie powinni się dziwić

Gość jojhiouiouoiuio
Chyba nie powinniście jej zapraszać. Skoro taka z niej podła jędza, to jeszcze może Ci popsuć wesele i dopiero będzie... Wręczcie wszystkim zaproszenia, ale na jej niech tylko będzie data i godzina ceremoni w kościele, bez wzmianki o weselu.

Gość nie zapraszaj
byłabyś głupia, gdybys sobie zmiją na slub sprowadziła

Gość odnosze dziwne wrazenie ze
w zyciu bym jej nie zaprosila!!

Gość też bym nie zaprosiła
.