Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stypendiummmm

Czy Wasza uczelnia tez spóźnia sie z wypłatami stypendium???

Polecane posty

Gość stypendiummmm

Tak jest co miesiac:O Słyszałam, ze uczelnia przetrzymuje na swoim koncie pieniadze specjalnie zeby im nieziemskie odsetki leciały.... ale czemu do cholery wzbogacają sie naszym kosztem???

Gość karafekkkkkk
Weź się do pracy nierobie a nie czekaj w napięciu aż Ci państwo kapnie groszem. To z moich podatków pasożycie więc zamknij paszcze i czekaj.

Gość stypendiummmm
zamknij sie kocmołuchu bo ja tez płace podatki i płace ogromne pieniadze za czesne wiec nie piertol farmazonów🖐️

Gość karafekkkkkk
Płacisz za czesne bo po pierwsze jesteś głupią cipą która nie dostała się na studia dzienne, a po drugie kolejnym społecznym pasożytem, który wyciąga rękę po państwowe. Chcesz studiować to pracuj pasożycie.

Gość stypendiummmm
wypierdalaj w podskokach jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia🖐️ a stypendium mam naukowe jesli chcesz wiedziec:) grzecznie pytam i oczekuje takich odpowiedzi

Gość karafekkkkkk
Taaaa naukowe dla zaocznego tłumoka... Ciekawe za co... chyba za to że łaskawie się zapisałaś na bananową uczelnię:d Pewnie studiujesz coś w rodzaju marketingu i nawet nie umiesz tego wymówić. Daj numer konta to Ci przeleję 5 złotych żebyś się nie posrała z żalu, że Ci jeszcze jałmużna nie wpłynęła. Naukowe... naukowcy zaoczni paranoja!

Gość pata taj
stypendium po co w ogole dyskutujesz z karafek, takich najlepiej olac

Gość karafekkkkkk
Ciebie też należy olać, bo pewnie również kończysz zaoczny kurs okradania społeczeństwa i udawania studenta. Zaoczni - jesteście zerami, nie macie ambicji i jesteście życiowymi nieudacznikami.

Gość kkkiiikkkaaa
karafekkkkkk, a może podaj kierunek jaki ty studiujesz i pochwal średnią ocen? Boli cię, że studentka zaoczna otrzymuje stypendium? Uczy się to ma.

Gość stypendiummmm
ja przynajmniej zdobywam doswiadczenie a nie tak jak studenci zaoczni mają caly dzien zawalony i nie maja czasu;)