Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamane serce złamany umysł

Jak go zrozumieć

Polecane posty

Proszę pomóźcie mi zrozumięć tę sytuację. Jesteśmy ze sobą rok, ostatnio często się kłóciliśmy o przysłowiowe pierdoły. On zawsze powtarzał mi jak bardzo mnie kocha, że gdyby nie ja to nie wie jak by się jego życie potoczyło, że jestem dla niego wszystkim. On jednak nie jest bez wad, bardzo zazdrosny o wszystko. I głównie z tego powodu rodziły się kłótnie. Tydzień temu gdy poraz kolejny sobie coś ubzdurał, pokłóciliśmy się, poszło o to że dzwoniłam do niego by powiedzieć że idę z koleżanką na kawę, a on te swoje wywody, że pewnie wokół będzie pełno facetów, że będą się gapić, że ktoś się do nas dosiądzie itd. W nerwach powiedziałam że to jest niedorzeczne co on sobie wymyśla i się wyłączyłam. On się strasznie obraził za to, tak że do tej pory się nie odzywa. Nie odpowiada na smsy, a telefon jest wyłączony. Wczoraj dzwoniłam na jego pracowniczą komórkę, tylko tak miałam pewność że odbierze. Porozmawiał spokojnie, ale słyszałam po jego głosie że nie jest jak dawniej. Spytałam tylko czy jeszcze się zamierza odezwać, powiedział że pewnie że tak. Taka pozytywna rozmowa. Myślałam że po niej wyśle jakiegoś eska. A tu nic, nie odzwa się dalej, a komórka ciągle wyłączona bo i na nią dzwoniłam. Czy on potrzebuje czasu czy o co chodzi??

Może ktoś coś doradzi?