Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginzia

Może odgrzewane kotlety ale proszę o opinię n/t obrączek.

Polecane posty

Gość ginzia

Znalazłam coś takiego http://www.sekret.kamienicaslubna.pl Nie powiem, podobają mi się ale... No właśnie, czy w ogóle pokazywać je mojemu - ten wzorek jakby nie męski :-D Co o tym sądzicie? Pozdrawiam

Gość pRyKa-Pa
Mój nie ma nic do gadania :-D

jak dla mnie to wygladaja jak jakies podklafdki pod srube ;p ale to tylko taka opinia moja ;]

Gość Jasiek______
A jak ci palce kiedyś zgrubną, to obrączki zdejmiesz, czy powiększysz? A jeśli powiększysz, to co z wzorkiem?

A co ma piernik do wiatraka Jasiek? O ile wiem obrączki powiększa się przez rozciąganie a pomniejsza przez wycinanie - taki wzorek przetrzyma. Sama musialam powiekszać już...2 razy :-D

Gość Jasiek______
Przetrzyma, ale się na pewno odkształci. No chyba, że stop słaby, to podczas rozciągania obrączka pęknie. Widzisz, pół biedy z rozciąganiem, bo wtedy obrączka jest rozpychana trzpieniem od wewnątrz, ale jak trzeba czasem zmniejszyć, wówczas niektórzy takich obrączek nie przyjmują. Kasa za usługę żadna, a ryzyko, że się zniekształci i klient będzie pyskował duże. Sama piszesz, że 2 razy powiększałaś. Niech to będzie wskazówką dla tych, co im się marzą obrączki bardzo rozbudowane w formie.

Gość Ella bride
a ja powiem ze bardzo ladne, choc moze troche malo meskie -z tym sie zgodze niestety.

Gość lokatka
przekombinowane...

Gość ginzia
Nie wiem ile kosztują bo jeszcze nie pytałam.... Muszę się z Dużym naradzić :-) przedtem. Mi się strasznie podobają i wcale nie uważam by były jak podkładki pod śruby :-( Ale gusta nie podlegają dyskusji przecież.

Gość personeczka
Pierwszy raz się z takimi spotykam. Dziwne ale fajne :-)

Gość nawet taniej
Mają swój urok. Ale ciekawe jaka cena.

Gość ginzia
"(...) obrączki "Sekret" w wersji ok.13g kosztują ok. 1820zł. Można także zamówić węższe wersje tych obrączek - wtedy cena będzie niższa. Dodatkowo przy zakupie obrączek otrzymujecie Państwo zaproszenia wycinane laserowo lub tablice rejestracyjne gratis. Grawer oczywiście też :-). Czar realizacji ok. 14 dni Pozdrawiam, Tomasz Kulesza projektant form złotniczych www.art-gold.pl " Więc cenę już znamy:-) Nie potrafię odnieść się jeszcze do ceny ale o ile pamiętam klasyczne w Aparcie kosztują wiele więcej. Muszę to jakoś przetrawić i pogadać z Dużym. Pozdrawiam cieplutko.

;-) ;-) ;-) :-) :-) :-) No tak, dopiero zagłębiłam się w linki poniżej tego zdjęcia :-) Toż to art-gold :-) --- może ktos jeszcze pamieta że przed laty (Boże jak to zabrzmiało) zamawiałam tam obrączki. No i taki naszyjniczek shankari. Łezka się kręci :-) Ginzia, jak chcesz info to dawaj :-)

Gość jestem_w_raju
Dla mnie bomba ! Tylko jak na moje paluszku trochę za szerokie :-(

Gość kirsten_stiułart
nam się podobają od Bielaka. www.inneobraczki.pl sama decydujesz co chcesz, ceny podobne jak wszędzie. można oddać złoto i to zostanie odliczone od ceny obrączek. Naszym zdaniem są wyjątkowe i piękne - ręcznie robione. Umawiamy się już niedługo na oglądanie i zamawianie

Gość Nha
pokaż nie masz nic do stracenia ;)

Gość zakochana:)
Fajne te obrączki ja myślałam o czymś podobnym ale nie wiem co mój ukochany na to powie nie ukrywam ze lekko się obawiam jego reakcji ;D wiadomo jak to facet zaraz powie ze niemeskie albo cos w tym stylu . Jednak faceci SA z marsa a kobiety z Wenus ;) wszystkim się roznimy to i wiadomo ze gustem tez ;p oprocz tego ze mysle nad samymi obrączkami to zastanawiam się tez jaka oprawe zrobic im podczas ceremonii chciałabym żeby się prezentowaly wyjatkowo już na samym początku zanim będą na naszych palcach :) pozniej przez pierwsze godziny na pewno będą chcieli je wszyscy oglądać a potem jeszcze każdemu napotkanemu znajomemu można się pochwalic :D wracając do otoczki tych obraczek to myślałam żeby były na udekorowanej poduszeczce tak jak tutaj np. http://www.g-fiore.pl/galeria/dodatki-slubne - ładnie , elegancko i stylowo . Zastanawiam się tylko jakie kwiaty dobrac żeby nie przyćmiły samych obraczek bo przeciez to one maja być na pierwszym planie . Myslicie ze to dobry pomysl czy już lekka przesada? Tez planujecie mieć poduszeczki udekorowane jakimis kwiatami ?