Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihavenoideeeea

KOLOR OCZU DOWÓD

Polecane posty

Gość ihavenoideeeea

Prosze o pomoc bo skladam wniosek o moj pierwszy dowod osobisty:) nie wiem co wpisać w rubryce kolor oczu, bo moje oczy są szaro-niebiesko-zielone, niektorzy mowia, ze oliwkowe, zielone, niebieskie i juz sama nie wiem. CO MAM WPISAC w kolorze oczu? bo są opcje zielony, niebieski, szary, brazowy, czerwony, wielokolorowy i nieokreslony. to mam wpisac nieokreslony czy wielkokolorowy? Prosze o pomoc ;)

Gość ihavenoideeeea
prosze nie mam pojecia co wpisac;)

Gość kolororowaaanka
hmmm chyba dwukolorowe lub nieokreslone;p

Gość karafekkkkkk
A jakie to ma znaczenie... przecież nikt nie będzie Twoich zwłok identyfikował na podstawie koloru oczu. Jak wpiszesz nieokreślony to będziesz zawsze uchodziła za debilkę, która nie potrafi nawet wpisać jaki ma kolor. Spytaj się kogoś i tak wpisz. Pewnie masz zielone i już.

Gość ihavenoideeeea
nie ma dwukolorowe sa wielokolorowe albo nieokreslone ;/

Gość ja mam szaroniebieskie
a pisałam niebieskie wybierz jeden z tych kolorów który najbardziej przypominaja twoje oczy i go wybierz

Ja też mam dziwne - brązowo zielone. Zależy od światła. Ale wpisałam zielone, bo zawsze marzyłam o czysto zielonych :P

Gość sensation jhkjou
mi pomogła pani w urzędzie - popatrzyła się w moje oczy dokładnie i powiedziała kolor :) Też nie wiedziałam co wpisać. Możesz zapytać urzedniczki

Gość ja mam szaroniebieskie
właśnie , nieoreslony to dziwnie brzmi wybierz niebieskie albo zielone

Gość moje tez sa takie
a ze podoba mi sie kolor zielony oczu to sobie wpislaam ze mam zielone :D A co, nikt mi w oczy nie zagladal ;) Papiery mowia, ze oczy mam zielone :D Choc trzeba gleboko spojrzec, przy odpowuiednim swietle, by ta zielen ujrzec. Wpisz taki, ktory Ci sie najbardziej podoba z tych trzech ;)

Gość hjfjgjghjkgk
a ja nie wiedziałam czy mam wpisać brązowe czy piwne, ostatecznie w dowodzie mam piwne:p

Gość pragnę zerżnąć deske
oczy zielone zycie szalone oczy piwne-zycie dziwne oczy szare-życie w miare, oczy niebieskie-życie królewskie ;D oczy kocie - życie w złocie , oczy brązowe życie cukrowe

Gość musisz cos wybrac
nie wpisuj wielokolorowe, ja mam zielono niebieskie a w dowodzie mam szare , zapytaj sie mamy jaki kolor widzi i taki wpisz hehe

Gość RobertC
Ja w dowodzie wpisane wielokolorowe, bo mam jedno oko niebieskie, a drugie brązowe.