Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nononnononooono

Co to znaczy, i czy jest to poprawnie napisane ?

Polecane posty

Gość nononnononooono

jak w temacie: My opinion is that mostly Your covers is just better than the originals. Perfect Voice, huge talent, bro, you're just perfect! I love your covers ! Greets from Poland !!

Gość temat jest dobry
Ktoś lubi twoje okładki na albumy i chciałby Cię zaprosić na "Bro" :classic_cool:

Gość fana maka MCdonald
" moim zdaniem przeważnie twoje przeróbki są lepsze od oryginaału. Perfekcyjny głos, wielki (ogromny) talent, bracie :classic_cool: , jestes świetny. Uwielbiam Twoje wykonania. Pozdro z Polski" ja tak to rozumiem ale jeśli chodzi o poprawność to nie mam pojęcia czy jest to dobrze ;p

Gość nononnononooono
to jest wiadomosc od pewnego chlopaka który ma polskie korzenie , jest francuzem i teraz siedzi w polsce a ja w hollandii ;)) i tak sobie piszemy. chcę tylko wiedzieć czy jest to poprawnie napisane, bo chciałam przekazać tą informację komuś innemu jednak wolałabym bez "byków" ;P

Gość nononnononooono
dzięki only. czy mogłabys oblookac jeszcze to zdanko: It's mesmerising that you just have big fun when you singing. (like e.g. while "Forget You " singing) byłabym wdzięczna ;)) 🌼