Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktjaaa

ciaza escapelle POMOCYYYYY

Polecane posty

Gość ktjaaa

Moja sytuacja wyglada tak: mam dosc dlugi cykl okolo 31 dni. Ostatnia mięsiaczke mialam od 14 do 20 stycznia. Zaraz po skończeniu okresu zdarzyła mi się mała wpadka- podczas stosunku pekła prezerwatywa, poszłam do mojego ginekologa i nie później niz 48h po stosunku wziełam Escapelle. Przeczytałam na ulotce, że moze wystapic krwawienie niezwiazane z okresem-takie tez sie pojawilo az 9 dni pozniej, ale trwało dosc dlugo jak normalny okres (wtedy pomyslalam ze to normalne i ze tabletka zadziałąla) Ale teraz jestem przerazona, bo jest juz 22 a ja nie dostalam okresu-jezeli liczyc krwawienie po escapelle jako okres to mialabym dostac za tydzien, a jezeli nie to dwa tygodnie temu...Co gorsze od wczoraj bardzo bolą mnie sutki-sa wrazliwe i nabrzmiale, czesto tez oddaje mocz, ale ostatnio staram sie pic wiecej wody wiec moze dlatego. Czy moge byc w ciazy?? Bardzo sie tego boje;/ Prosze o szybka odpowiedz. Ps jutro zamierzam zrobic test jednak czytalam ze moze nie byc wiarygodny po Escapelle.

Gość wez
mozesz byc w ciazy,a płód uszkodzony

Gość Mercedessssa
W tej godzinie umieściłaś/eś już 10 nowych tematów. Odczekaj trochę czasu, zanim będziesz mogła/mógł wysłać kolejny nowy temat na forum. Wróć do poprzedniej strony i spróbuj umieścić swoją wypowiedź po małej przerwie. Nie moge umiescic tematu, z nie wiadomych powodow !!!!!

Gość wyluzuj sie mnie po
tabletce okres spoznil sie ponad 2 tygodnie

Gość ktjaaa
zrobilam test...negatywnyyyyyyy:D

Gość ChlopekRoztropek
Tabletka zawiera silne hormony, dlatego rozregulowany okres to nie powod do stresu. Kazda kobieta reaguje inaczej i po innym czasie dostanie okres. Nie stresuj sie ;)