Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wqrzonaemigracją

UK working tax credit- pytanie

Polecane posty

Gość wqrzonaemigracją

mam pytanie- być może był ktoś w podobnej sytuacji. Byłam z facetem mieliśmy wspólny WTC rozstaliśmy się ja zmieniłam miejsce zamieszkania.Byłam dzisiaj w HMRC ale bez appoitmen w 4 oczy się nic nie załatwi tylko trzeba dzwonić jak się dzwoni to mają cie gdzieś i tylko mówią ze sie nie da mianowicie. Zadzwoniłam mówie ze chce zmienić adres a on sie pyta o moje dane dane ex i numer telefonu mojego ex(a skąd ja go mam miec po rozstaniu??) bo na niego to było .Tłumacze ze nie mam numeru bo nie życzył sobie ze mną kontaktu i usuneła,ale pan grzecznie mi odpowiedział ze go to nie interesuje i muszę podać nr w celach bezpieczeństwa . Jak ma zmienić adres omijając mojego ex? jak się dzwoni jest możliwość poproszenia tłumacza? Nie powiem ze nie większe problemy mam z NI card która została wyslanana mój poprzedni adres dostarczona przed wczoraj a on ją odesłał z powrotem. w Job cebntre tłumaczą ze nie ma potrzeby zmieniać adresu i ze w ogóle nie potrzebuje tej karty - wystarczy karteczka z moim numerem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować