Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arminekkk

Mam pytanie do was!!!

Polecane posty

Gość arminekkk

Witam. Za niecałe miesiąc wyprowadzam się z 14 tys miasta do dużego miasta Wrocławia i mam pytanko jak się kupuje bilety na tramwaj? gdzie i jak ??

Gość arminekkk
jak i gdzie się kupuje bilety ???????????????

Gość arminekkk
widzę że tu chyba siedzą same wieśniacy........

Gość ja ze Szczecina ale powiem
widze, ze nikt tu odp nie chce Ci Bilety są czasowe, wiadomo od momentu skasowanie przez określoną ilośc czasu ważne. Jak masz zniżkę to kupujesz 1/2 biletu normalnego w kiosku, zwykle są takie nalepki na szybach, zę tam można kupić bilety komunikacji miejskiej a obok tabelki z biletami i cenami. cena biletu też się różni czy na komunikację zwykłą, pospieszną czy nocną. a sieciówiki czy karnety (9 biletów w cenie 10) kupuje się z kasach komunikacji miejskiej w niedziele i święta, oraz od 18 po południu do 6 rano (chyba) można u motorniczego myślę, ze we wrocku szczególnie się to nie różni

Bileta kupujemy w biurach ORBIS'u. Możesz zażyczyć sobie miejsce przy oknie przy wcześniejszej rezerwacji i zakupie. Pamiętaj również, że jak bana jedzie do przodu, to ma drzwi po prawej stronie. Natomiast jak się kula nazad to drzwi są po lewej 🖐️ Najbardziej oblegana linia tramwajowa we Wrocku, to Tramwaj zwany pożądaniem i na niego bardzo trudno jest kupić bilet, nawet miesięczny.

We Wrocku, procz tego ze w kazdym kiosku i niektorych sklepach spozywczych (np zabka), to jeszcze na kazdym przystanku stoja automaty z biletami, takze nie ma problemu.