Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milenkaaaaaaaaaa

Czy są tutaj kobietki ze Szczecina które starają sie o dzidziusia?

Polecane posty

Gość Milenkaaaaaaaaaa

Jestem ze Szczecina i bardzo pragnę drugiej pociechy :) A Wy?

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Nie ma nikogo ze Szczecina? :(

Gość Milenkaaaaaaaaaa
No to już nie długo :) Ja mam nadzieje że już wtedy będę w ciąży :)

Gość azezam
ja jestem ze Szczecina :) no ale mieszkam za granica od 13 moze 14 lat wybieram sie do polski w kwietniu :) czy staram sie o dzidzie? mam juz 2 ale z checia postaralabym sie o 3 :)

Gość Milenkaaaaaaaaaa
No to super :) Ja mam córeczkę 2,5 roku i myśle o drugim :) Zobaczymy co pokaże test :)

ja najchetniej to juz bym sie starala ale w lipcu koscielny mamy wiec jakos wstrzymam sie jeszcze chodz kto wie ;p

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Ja za pierwszym razem tez sie nie starłam:) i co? Mam wspaniała córke :) Do lipca jeszcze troszke czasu wiec wszystko moze sie zdazyc :)

no ale jednak wolala bym by dopiero w lipcu bocian przyszedl bo to nerwy ze slubem a wole dziecka na nie nie narazac

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Kreyyyzolka masz racje w 100% :) My do tej pory nie mamy ślubu z narzeczonym ale jakoś nam się nie spieszy :) Będę trzymać kciuki :)

nam tez sie nie spieszy ale zdecydowalismy ze chcemy miec to juz za soba i glowy nie zawracac sobie tak czy inaczej malzenstwem jestesmy po cywilnym bo mielismy mozliwosc na dosc wysokie rozliczenie podatkowe ale cza bylo byc malzenstwem wiec nawet sie nie zastawialismy dosc dlugo jestemy razem wiec to juz byla tylko formalnosc;p

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Nam ciężko byłoby wszystko zorganizować bo my mieszkamy w Szczecinie a cała rodzina w Łodzi :( Bardzo rzadko jeździmy do rodziny :(

u nas najgorsza lista gosci bo az 190 os ponad i nie mozna nikogo wykreslic bo to naj naj blizsza rodzina

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Oj to współczuje. Ale będziecie mieli to już za sobą i zaczniecie starania nad dzidzią :) My jakbyśmy się już zdecydowali na ślub to tylko przyjęcie dla najbliższych nie przypadamy za takimi imprezami :)

ja tez nie przepadam ;/ ale rodzice placa wiec wiesz, oni zapraszaja gosci ja decyduje o wszystkim innym ale lista to ich broszka.

Gość Milenkaaaaaaaaaa
No teraz bym chciała synka :) i na razie bym już nie powiększała rodziny może kiedyś kiedyś:) zawsze chciałam mieć dużo dzieci ale na tą chwile 2 wystarczy w zupełności :)

ja bym chciala synka, czasem mi poglowie chodzi ze blizniaki bym chciala ;p ale sadze ze zwariowala bym z dwojka maluchow ;p

Gość Milenkaaaaaaaaaa
My też chcieliśmy synka i wyszła córka.Nom z bliźniakami mogłoby być ciężko ale w takim odstępie jak ja to ok :) Córka jest już na tyle duża że mogłabym się spokojnie zająć drugim maluszkiem :P

Gość Milenkaaaaaaaaaa
No własnie się tego boję ale mam nadzieje ze jakoś damy rade :) Teraz czekam z niecierpliwością na zrobienie testu :P

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Jeśli nie przyjdzie @ wcześniej niż się jego spodziewam to 7-8 marca :)

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Chciałabym taki prezent na dzień kobiet 2 kreski na teście zobaczyć :P

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Też mam taką nadzieje :P A jak się teraz nie uda to w przyszłym miesiącu bede próbować :)

Gość Milenkaaaaaaaaaa
Dokładnie tyle że bedzie ciężko się starać w marcu bo akurat w najlepszym czasie narzeczony jedzie na poligon :(