Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niefajnie kurcze

Rozjebałam samochód

Polecane posty

Gość niefajnie kurcze

Wieczorem pojechałam na fitness, cały parking zajebany,jeżdziłam w kółko i szukałam miejsca, wreszie znalazłam, niestety tuż przy zjeździe z poziomu nizej :( od razu uprzedzam pytania - tak, tam były wyznaczone miejsca do parkowania. Akurat już prawie pakowałam, byłam w poprzek na obu pasach, a nagle widzę jak z góry zjeżdza samochód, szybko, z impetem. No to ja wsteczny, cofam, cofam i ......jeb..... nosz kurwa! Gdybym nie cofała, facet wjechał by mi w bok i by płacił. A tak, rozjebałam sobie zderzak. Narzeczony mnie zabije :(

Gość tyracz nr 1
hahaha i bardzo dobrze idz do mechanika moze ci posklada matiza

Gość ehhhhhe
i bardzo dobrze

Gość niefajnie kurcze
akurat to nie matiz :O wow, jacy jesteście mili.... dzięki za wsparcie, nie ma co.

Gość ziuziutka
i dobrze kuzwa jak jezdzic nie umiesz

a później się ludzie dziwią, że w ubezpieczeniach są zwyżki dla młodych kierowców :P

Gość stokrotka 0022
co to za auto moze cos pomysle

Powiedz narzeczonemu, że zderzak sam odpadł :p i jeszcze coś w rodzaju "kochanie nie martw się nic mi się nie stało" ;p :)

Gość niefajnie kurcze
solidna lada samara

Gość niefajnie kurcze
kuzwa.... umiem jeździć, ok? Po prostu to był impuls, ciekawe jak byscie się zachowali, widząc jadący na Was samochód, zjeżdzający z góry z dużą szybkością, ten gość powinien chociaż wysiaść i mi podziękować, że dzięki mnie nie rozpieprzył sobie i mi auta. Bo jak bym nie cofała, wjechał by mi w bok i to ostro.

Gość stokrotka 0022
to tylko samochod dobrze ze tobie nic sie nie stało a auto da sie naprawic nie martw sie bedzie dobrze

Gość niefajnie kurcze
zderzak nie odpadł na szczęście :D heh, są przyrysowania i małe, minimalne wgłebienie, trzeba będzie polakierować chyba tylko - mam nadzieję :(

to powiedz że to w Ciebie ktoś przyładował, udawaj zdziwioną i powiedz że nic nie wiedziałaś :P

Gość niefajnie kurcze
heh, nie no, powiem mu prawdę, ale jutro, dziś jest w pracy na noc. To nawet nie chodzi o niego, wiadomo, pewnie trochę pomarudzi, ale każdemu się zdarza - "nawet" jemu. Bardziej wkurza mnie to, że znowu wydatek.... a z kasą krucho :(

Gość niefajnie kurcze
właśnie :D zastanawiam się czy poczekać, aż sam zauważy - wtedy mu powiem, albo udam głupa ;) nie bardzo chcę mu mówić jutro rano - wraca ok 7:30, a ja o 7:45 wychodzę do pracy, wolałabym dostać ładnego buziaka, niż lecieć do samochodu i pokazywać "szkodę" :P Z resztą, pewnie jak go znam zaraz dzwoniłny do ojca, z pytaniem czy ma znajomoego lakiernika. A wieczorem......hmmm... będziemy stęsknieni, po co psuć wieczór. ;) Hehe, troszkęjuż mi złość przeszła, wyładowałam się tu. Dziękuję za wsparcie :)

Gość niefajnie kurcze
chyba nie bardzo, choć w sumie można spróbować:)

Gość boski tadek
boze jakie wy glupie jestescie:o

podjedź jutro na jakiego szrota i zapytaj czy będą mieć zderzak i ile chcą. Droższe rozwiązanie zakupić nowy zderzak zamiennik.

Gość bossze .. ty widzisz
i nie grzmisz czytając wypowiedzi co niektórych "życzliwych" mam wrażenie ,iż nigdy tak naprawdę nie siedzieli za kółkiem . Kobito życie ,Twój odruch był jak najbardziej uzasadniony , uniknęłaś robiąc taki a nie inny manewr nie tylko większych szkód jeżeli chodzi o samochód , ale najprawdopodobniej poważniejszej kontuzji - mam na myśli twoje zdrowie !! Proszę nawet nie czytaj wypowiedzi tych "świętoszków" ziejących jadem co nawet najprawdopodobniej nie mają prawa jazdy , a ci z nich któży nawet takowe posiadają to z pewnością nieczynne -sądząc z ich reakcji . Narzeczonym się nie przejmuj , powiedz mu prawdę jako kierowca zda sobie sprawę że Twój manewr był najrozsądniejszym w tej zaistniałej sytuacji . Nawet jak pomarudzi to po opadnięciu emocji przyzna Tobie rację . Trzym się będzie dobrze .

No kurcze nie fajnie nie fajnie masz . Ale fakt to tylko zderzak dobrze ze tobie nic się nie stało powiedz tak mu bo przeciez ty ważniejsza niż auto .

Jeśli nie masz super auta z czujnikami, to luuuuzik;)