Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez smaku bez węchu

RATUNKU STRACIŁAM SMAK I WĘCH-tylko dla obrzydliwych !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bez smaku bez węchu

Jestem już 7 dzień chora do poniedziałku miałam tak zapchany nos że ledwo oddychałam buzią do tego oczywiście nie miałam wogóle smaku ani węchu...ale, w poniedziałek zaczęłam brać Otrivin allergy i nos mi się po troszku oddtykał czułam że mam w masakrycznie zatkane zatoki ale, jak wydmuchiwałam nos to miało to konsystencje śliny dopiero dziś gluty są żółto-zielone ale, czuje że mam zapchany nos tylko tam gdzie zatoki a, ogólnie mogę oddychać nosem bo w nim mam czysto ....mój problem polega na tym że wogóle nie czuje smaku i nie mam węchu nawet jak wącham korek od perfum napsikany przed chwilą i wsadzam prawie w niego nos to nie czuję zupełnie NIC !!!! czy już mi tak może zostać na zawsze????

Gość bez smaku bez węchu
pooooooomocy niech mi ktoś odpowie bo się strasznie denerwuje ???!!!!!

Gość 09876545tyu
mojej koleżanki mama tak miała prawie rok i leczyła się neurologicznie, ale może to co innego

Gość bez smaku bez węchu
a, co jej było też miała tak po przebytej chorobie ??:O Ludzie to straszne jak sobie pomyśle że mi tak do końca życia zostanie to straszne nie czuć zapachu lasu, kwiatów,perfum, nie czuć smaku pysznych owoców i lodów latem ja taaaaaaaak nie chce 😭

Gość 09876545tyu
jeśli ci nie przejdzie to i tak bedziesz zmuszona isć do lekarza