Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammmtttttt

dopiero na gg mi sie tam u dolu na gg pojawil komunikat jetses zalogowany z inne

Polecane posty

Gość pytammmtttttt

go komunikatora i jakies liczby nie wiem dokladnie.. to znaczy moze ze ktos mi sie na gg wlamal czy jak?? bo nie wiem o co tu chodzi..

Gość dfgsdfg
to liczba osób ktore widza to co piszesz na gg

Gość shazz
a używasz jeszcze jakiegoś komunikatora powiązanego z gg? to się nazywa multilogowanie, a te cyferki to jest IP kompa

Gość panna joanna1234412341234m
mi tez to sie czasem pokazuje, i tez nie wiem czemu???

Gość shazz
może to też być spowodowane tym, że ktoś inny loguje się na wasze konta. sprawdźcie IP, czy to wasze, czy nie. oczywiście jeśli macie stałe adresy

Gość dfghjfg
mnie tez sie czasem to pojawia ale jak kos moze sie zalogowac na moim gg jak nie zna hasla??

Gość Teufelin
Jest to spowodowane tym, ze kliknęłyście dwa razy na ikonkę gg i otworzyło sie dwa razy ale potem jedno samo sie zamyka a działa jedno. Nikt sie nigdzie nie włamuje. Bez obaw.

Gość shazz
podaj numer gg to zaraz mogę u Ciebie być :D hasło hahaha śmiech na sali, chyba, że Twoje hasło składa się z ciągu pojedynczych liter, cyfr i innych znaków. zwyczajne standardowe hasła nie są trudne do odszyfrowania, jeśli ktoś ma jako takie pojęcie o tym oczywiście :)