Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubaska21

Dukan!!! Pomocy!!

Polecane posty

Gość Grubaska21

Kochane moje dzisiaj podjelam jedna z powazniejsych decyzji w moim zyciu...!! od jutra dieta - dr Dukana... Jakies rady? Jak organizm to znosi? Co jesc? jest duzo informacji w necie, wiem o tym, ale mi chodzi o praktyczne spostrzezenia... dzieki:)

Gość Grubaska21
na prawde bardzo smieszne!!... a ja chce sobie na ogolnym i co mi zrobisz?:) poklepac w literki ze zloscia - tyle jedynie mozesz:)

Gość japko7654
pisała tu niedawno dziewczyna ,że załuje problemy z nerkami i ogolnie źle się czuła skutki odczuła po 2 miechach. biedna. moja koleżanka pzrerwała bo się przestraszyła.zależy pewnie od organizmu

Gość Grubaska21
tak samo jak ja po swoim wielkim tłustym dupsku któremu nie pomoże żadna dieta :)

Gość Grubaska21
Powiedziała to 150 kilogramowa bestia, która nie ma zamiaru się odchudzać hhahaha Proszę was podszywy, że wy nie macie ciekawszych zajęć :) Z psem do parku się poruszać:) A nie przed kompem się po dupie drapać haha abstrakując moja ciocia robi tą dietkę, i czuje się dobrze...przez pierwszy tydzień schudła 4 kg...dużo troszkę niby, ale o dziwo jej się waga utrzymuje:)