Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkl;cvbn

W dzisiejszych czasach ludzie ktorzy nie studiuja...

Polecane posty

Gość fghjkl;cvbn

...sa uwazani za gorszych ,nieinteligentnych, leniwych bez ambicji. Ludzie od kiedy studia sa wyznacznikiem inteligencji ???

Gość bumcyktrala
w Polsce sa bo ogolnie polski narod jest bardzo inteligetny

Gość ja mam to gdzieś taka rada
miej to gdzieś ja mam

Gość victoria hotel z twoich snów
słuchaj , wcale tak nie jest. tak jest tylko w polsce. w UK, Francji oraz we wszytkich krajach w których sa najlepsze uczelnie na swicie nie ma masowosci studiowania. Polskie uczelnie poza nielicznymi wyjatkami produkuje te dyplomy, na studiach dziennych mnóstwo pustaków. ZAzwyczaj biedni ludzie ze wsi lub małych miasteczek studiiuja zaocznie albo w ogle nie studiują bo na studia trzeba kase > zauwaz tez ze na polskich uniwersystetach jest starszany nepotyzm!!!! tego na zachodzie europy nie ma. a u nas ojciec, matka, córka, syn ciotka, nw jedyn wydziale i udaja ze robią kariere naukowa- a ja sie pytam w ile prac , ile publikacji naukowych uznanych na swicie pisza ci polscy naukowcy- mnóstwo ludzi w Polsce legitymuje sie wyzszym wykształceniem a tak naprawde czesto wykonuja prace gorsze niz absolwent LO w niemczech

Gość victoria hotel z twoich snów
przykład- kumple z podstawwki skonczył polibude ejst inzynierem a zajmuje sie ustawianiem ludziom kafelków- to wykształcenie do niczego m sie nie przydało :) przykłąd inny- gosc z osiedla - raczej srednio inteligetny i srednio rozgarniety pisze doktorat ( SIC0 na jednym uniwersytecie- ojciec załatwił mu fuch- az w głowie mi sie przerwaca ze ten trójkowy uczen mógłby byc wykładowcą moich dzieci- sam studów nie skonczyłem- rzuciłem w połowie . ale nawet jakbym skonczył z wyróznieniem to fuchy na uczelni bym nie złapał, bo nie mam tam rodziny :)