Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzakloopotanna_112et6

co powinnam zrobić? pomóżcie

Polecane posty

witam, mam 23 lata jestem zareczona z cudownym mężczyznom. JEdnka on jest bardzo o mnie zazdrosny. Nie lubi jak sie ktos na mnie patrzy, pousuwał mi kolegów z gg których nie lubi, kontroluje moja komorke.. Bardzo go kocham i tez jestem o niego zazdrosna.. Chce znim byc szczera i nie chce go oszukiwac.. Wczoraj weszłam na czata i pisałam z jednym chłopakiem, on troche świntuszył.. ale poźniej powiedziałam mu, ze jestem zareczona i nie chce miec wyrzutów sumienia iii zaczelismy normalnie rozmawiac.. Chodzi o to, że teraz jak o tym pomysle to czuje sie jakbym zdradzila mojego narzeczonego.. nie wiem co mam zrobic, bo ciezko mi jest na sumieniu.. ale jak bym mu powiedziala to nie wiem jak on by na to zareagował :( Co byście zrobiły na moim miejscu ? :(

troche klopotliwa sytuacja a dlaczego on tak sie zachowuje czy to nie przypadkiem poprzednia partnerka go zdradzala i teraz jest przezorny?? a po za tym takie czatowanie i swuntuszenie z innymi....uwazam nie za bardzo fair jest;) ale kazdy innaczej uwaza pozdr

no były takie rzeczy o których sie dowiedziaał, ze poprzednia go zdradziła, ale musze powiedziec ze on w tamtym związku tez nie był fair.. bo tez spotykał sie z inna dziewczyna... ale co do tego czatowania, to ten chłopak pisał takie rzeczy, ja tylko czytałam, ewentualnie przytakiwałam.. nic wiecej

lepiej tak nie czatuj z innymi a co do jego poprzednich zdrad to badz ostrozna jak ktos raz zdradzil to zawsze bedzie nastepny wiec radze tez go kontrolowac ;)

ale powinnam mu powiedziec? nie chce juz czatowac, bo ciezko mi z tym.. weszłam na tego czata z nudów.. ;/ i teraz załuje... wiem ze jak ktos raz zdradzi to poźniej tez bedzie.. ale on z nia nic nie robił.. prócz całowania.. poza tym mial fatalna dziewczyne

lepiej nic nie mow a czatowanie w sumie to nic zlego tylko jak juz wchodzicie na tematy erotyczne to......:O sama wiesz czy chciala bys jak by on z jakąś laską opowiadał sobie pikantne kawałki??

nie no jasne, że nie... nie wiem dlaczego weszłam na tego czata.. chyba z nudów.. ;/ i teraz tego załuje.. ale najgorsze jest to ze jak o tym pomyśle to tak sie źle czuje i od razu płacze.. nie wiem czy dam rade z tym zyc.. choc wiem ze to nie byla zdrada.. ps. on tylko pisał na te tematy, a ja czytałam..

rety jak płaczesz z powodu takich rzeczy to nie wyobrażam sobie jak będziesz przeżywac inne problemy ale dobrze, że masz wyrzuty sumienia to zdrowy objaw szkoda tylko, że boisz się o tym mu powiedziec strach przed partnerem to niestety coś złego umiejętnośc rozmawiania i wyjaśniania sobie różnych sytuacji szczerośc przedewszystkim i zrozumienieto silne podstawy każdego związku a jak Ty w przyszłości bedziesz się bala powiedziec mu, że podczas zakupow w kolejce spotkałas kumpla i z nim rozmawiałaś to.......

czy ja ajestem zła ??

Skąd!!! Uważam, że jesteś super! Nie przejmuj się tylko aż tak bardzo obiecaj sobie, że nie będziesz więcej flirtowac i tyle Nie zrobiłaś nic złegotylko drugiej osobie może się to niespodobac Ja osobieście nie miał bym nic przeciw, stwierdził bym, że zboczona jesteś i zbył bym to śmiechem, ale wiem jak większośc facetów reaguje na takie rzeczy więc po przyjacielsku ostrzegam :) powodzenia i nie przejmuj się 🌻