Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goroncakurra

Nigdy nie zrozumiem facetów :|

Polecane posty

Gość jestem ponad wszystkim
lapie Cie w kazdym temacie....bo chce sie umowic,, o wyczulas ironie? to dobrze - bo mialas ja wyczuc....

andy moze zmienic nick na krolowa sniegu a i tak zostanie rozpoznana po pierwszej wypowiedzi......

Gość Ciąża, poród, macierzyństwo
Goroncura - nie pozwolilas mu sie poznac i zapragnac, jak za szybko dasz wszystko co masz to niestety wiekszosc pano sie w tobie nie zakocha, nie szanuja, nie traktuja cie powaznie, polecam Nie zalezy mu na Tobie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3266302 Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy pisane na wesolo, ale glowe daje, ze cie czegos nauczy

ide spac, ale jutro zlapie Cie na jakims temacie to dokonczymy rozmowe, dobranoc Andy

Śmieszna jestes... to moje ostatnie zdanie kierowane do Ciebie i Twoich "fanek". Ależ musisz mieć nudne zycie, Bosheeeeeee - wspolczuje. DObrej nocy Słońce :)

och andy Ty taka rozmowna, wszystkowiedzaca, walaca postami jeden po drugim, nie dajaca sobie w kasze dmuchac - zamilklas? potraktowalas mnie kropkami......moze zapomnialas zarzyc tabletke.......albo jestem taka dobra ze potrafie zamknac Ci usta.... a swoja droga to audice masz 5 czy 7 osobowa? ja mam 7 ale to ze wzgledu na spora rodzinke :-)

Gość andy nie wpadła na to
ze nie trzeba jej śledzić tylko pisze wielu tematach o sobie ,sprzeczne rzeczy.Jak wyzywała innych to było ok ,taka wiki kafeterii.Wszystko wie ,polacy to śmiecie , i wiele innych.A to co pisała o sobie jest dosyć żałosne i tylko potwierdza to ,że jest niespełnioną dziewczyna na obczyźnie ,wylewająca jad na wszystkich.Skoro w każdym temacie jej nie trawią to chyba jest coś na rzeczy.

Ja poznałam mojego obecnego męża też na Sympatii, w maju będzie dwa lata. Jest super i nigdy tego nie żałowałam, że zamieszkaliśmy ze sobą po 3-ech m-cach znajomości, nasza miłość trwa i jest cudownie. Wię i tam zdarzaja się porządni, normalni faceci. Ale zanim Go poznałam to byłam tam dwa lata, najpierw codziennie, sprawdzałam pocztę, odpisywałam na wiadomości, potem sporadycznie bo jak poznałam osobiście kilku, kilkunastu, kilkudziesięciu panów stamtąd, z którymi wypiłam jedną kawę i nie miałam już ochoty na drugą to byłam tak zdegustowana i rozczarowana, że traciłam nadzieję, że znajdę tam miłość swojego życia. Większość panów na takich portalach szuka dla samego szukania, to ich cel, nie są tam po to, by znaleść! Sa i żonaci, znudzeni związkiem, partnerką, starzy kawalerzy po 40-tce, ktorzy nigdy kobiety nie mieli, żenada... Dziewczyno daj sobie spokój z tym facetem, to jeden z tych typów, którzy szukają przygód, co z tego, że pisze sms-y, że prawi piękne komplementy, to tylko gra słów, której się nauczył bywając na takich portalach! Nawet jeśli usunie konto to nie masz gwarancji, że nie załozy pod nowym nickiem. Obserwuj go, zadzwoń do niego dgy nie jesteście umówieni, zwróć uwagę co robi z telefonem gdy jest z Tobą, daj sobie czas, Wam, jeśli to ten jedyny to poczeka, jeśli nie to niech spada. Bzykniecie się raz, dwa , może więcej i czar pryśnie, pozostanie niesmak i uraz do facetów, po co Ci to, będziesz żałować, że się dałaś wykorzystać, a on będzie szukał dalej. Facet, któremu zależy nie maca dziewczyny na drugim spotkaniu, raczej weżmie ją na spacer, pozna ze znajomymi, z rodziną, pomoże zrobić zakupy, przybiegnie z parasolem gdy nagle zaskoczy Cie deszcz, wtedy mu zależy, a na łóżko przyjdzie czas, gdy jest miłość to i seks jest piękny. Jesteś w takim wieku, że hormony w Tobie buzują, ale opanuj to, bo starcisz do siebie szacunek, a wtedy i inni go stracą. Zyczę Ci powodzenia i racjonalnego myślenia, sporo się jeszcze musisz nauczyć, pozdrawiam Cię ciepło.

Gość Goroncakurra
haha dzieki, pocieszyliście mnie... Chyba z nim pogadam poważnie o tym jego koncie na sympatii...źle zrobiłam, że tak się dałam od razu, no ale jeszcze nie wszystko stracone, w końcu seksu nie było. Najgorsze jest to, że ja się tak szybko zaangażowałam :| całymi dniami o nim myśle i tylko czekam na wiadomość od niego, masakra :/

Gość Goroncakurra
Ale tak w ogóle to nie wydaje mi się, że umawia się z innymi, bo w weekendy spotyka się ze mną na cały dzień praktycznie a w tygodniu pracuje do późna, nawet wiem gdzie dokładnie to będę go śledzić haha :D A do tego sam mówił, że śmieszą go te wszystkie dziewczyny które mają zdjęcia w samej bieliźnie itp. i że absolutnie nie odpisywał na wiadomości od takich kobiet. Nawet w profilu ma, cytuję: " Nie szukam przygodnych znajomości na przysłowiowy "jeden raz", nie interesują mnie puste panienki, ani leniwe dziewczynki które czekają na królewicza w różowym porsche:) Normalna dziewczyna mile widziana :)! " to po co by tak pisał skoro w rzeczywistości zależałoby mu tylko na seksie ? Prościej by było chyba gdyby właśnie umawiał się z takimi 'pustymi panienkami'...no ale już nie wiem

Gość cd...
:)

Gość dstsglrdskdrl
Aleś ty głupiutka:)

Gość ihaaaaaaaaaa
Dziewczyno nie sluchaj tych starych dewot Jak sie sobie podobacie to robcie na co macie ochote. JEstescie szczesliwi wiec cieszcie sie.

Gość nie podpuszczaj jej
stara klaczo ihaaaaa autorka moglaby pojsc na calosc gdyby byla swiadoma siebie dojrzala kobieta z doswiadczeniem i umiejetnoscia postepowania z mezczyznami ona sama nie wie co ma robic, i widac ze nie ma na kim polegac AUTORKO - to ze on ma nadal konto to znak ze szuka dalej, ciebie nie traktuje powaznie:( nie rozmawiaj z nim bo on i tak jest cwany i powe ci jakiejs klamstwo typu no ze tam jest fajna zabawa to czemu ma usuwac jak i tak sie spotykacie ja tez mialam wrazenie po twojej wypowiedzi wrazenie - ze mu niestety zalezy tylko na tym zeby Cie zaliczyc ...

Gość n89r394
ale dlaczego ty kobiet pytasz o zachowanie facetów? przeciez skąd one mają wiedziec, skoro sa kobietami? same facetow nie rozumieja a udzielaja porad, zreszta do kitu

Gość Goroncakurra
n89r394, rozumiem że jestes facetem ? Więc skoro kobiety udzielają według ciebie porad do kitu, to sam się wykaż ;)

Gość psssssssssssssst
Napewno chce cie zaciagnac do lozka.

Uważaj i nie wierz facetom - on jest moim zdaniem za szybki :) Kto całuje nowo poznaną dziewczynę od razu na drugim spotkaniu i do tego ją maca? 🖐️ Radzę dać na wstrzymanie i sprawdzić czy jemu rzeczywiście tak bardzo na tobie zależy a może tylko na zaciągnięciu cię do łóżka, wykorzystaniu i porzuceniu? 🖐️ A wtedy bedziesz cierpieć jak ta głupia i naiwna ... I oczywiście pluć sobie w brodę :) Na początku każdy jest miły, sympatyczny, bo czegoś chce, czy wy tego kobiety nigdy nie zrozumiecie? :)

Gość sex and the city
Hmmm.... dorga autorko, popieram te wszystkie posty, które mówią Ci byś nie ufała we wszystko co usłyszysz. Faceci gadają, kłamią i różne rzeczy robią. Po czynach go poznasz nie po tym co mówi. Faceci są fajni ale kręć swoim światem wokół niego, nie zastanawiaj się co chwilę co on. Działaj tak, by to on się zastanawiał co robisz, gdzie jesteś, i dlaczego np. mu nie zaproponowałaś. Z czasem poznasz swoją wartość i siłę klasycznej dobrze "skrojonej" kobiecości. Bądź tajemnicą z naturalnym wdziękiem. A jak Cię okłamuje pamiętaj, że to i tak wyjdzie prędzej czy później, on sam raczej się nie przyzna, i że to będzie jego strata. Trzymanie na dystans szczególnie na początku to wbrew pozorom budowanie przywiązania. http://kobietazyciemiastoisex.blogspot.com/ p.s. wymagania TAK, ale nie po 1 miesiącu. Zasady TAK od początku :)

Gość sex and the city
*ale NIE kręć swoim światem wokół niego (miało być ) :)