Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczupla123

Grubasy nie zryc tyle !!!!

Polecane posty

Gość Ja też jestem gruba
poprawka mialo byc zoltym :P

Gość asdfg
chudziaczki cierpicie na depresje?ZAL WAM DUPE SCISKA?:)

szczupła 123 ty to musisz być z gęby paskudna...i z tym już nic nie zrobisz...gruby schudnie,,,,a tobie plastyka twarzy zostaje-a na to cię nie stać paskudo!!!

Gość Ja też jestem gruba
No racje zywnosciowe w moim przypadku muszą byc konkretne no nie najpierw śniadanko pózniej obiadek i kolacyjka a w miedzy czasie cosik sobie przegryzę :D

Gość asdfg
DO MACIORY !TY SPALASZ CHYBA ROZUM A W NIM SZARE KOMORKI,NASTEPNA DESPERATKA BEZ ZYCIA;)

Gość asdfg
WSZYSTKIE SA SZCZESLIWE I Z HUMOREM!JAK WIDZE TE CHUDZINKI Z KALKULATOREM W REKU LICZACE OD RANA KALORIE TO MNIE ZE SMIECHU ROZRYWA,OD RANA LATAJA NERWOWE ZERO ZYCZLIWOSCI TYLKO WAGA I KALORIE ;A ZAL IM DUPE SCISKA JAK WIDZA KOBIETE Z WIEKSZYM BIUSTEM I DUPCIA-SPYTAJCIE FACETOW CO WOLA !:)

Gość asdfg
SA DWA RODZAJE WORKOW PUSTE I PELNE! JAK NARAZIE KAZDY PELNE WOLI,BO PUSTY TO NAPRAWDE WOR!:)

Gość Ja też jestem gruba
Kurcze pieczone przecież to jakas gówniara pisze która poszła na wagary i w domu sie jej nudzi. Przeciez żaden inteligentny człowiek nie zakładałby takiego drnego tematu. Lala wypierdzielaj do szkoły uczyć się ortografii i gramatyki ale już :P

Gość imć podszywacz doskonała kopia
wam się w głowach poprzewracało, pewnie dlatego ze macie tam przeciąg, co wam przeszkadza człowiek gruby lub chudy, jest jaki jest, ale wiecie chyba nie ma nic gorszego nisz takie kreatury jak WY,

Gość asdfg
MACIORO GRUBA PISZ NA TEMAT SZARE KOMORKI ZAWIODLY? TO Z GLODU BUHAAAAAAAAAAAAAAA:):):):):):):):):):):):):;);:):;););):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):

Gość asdfg
O MACIORO GRUBA KAZDY SADZI PO SOBIE WIDOCZNIE TAKIE RYTUALY PROWADZISZ PRZY JEDZENIU-SMACZNEGO:)

Gość imć podszywacz doskonała kopia
słuchaj pusta paskudo, bo nie będę się powtarzać, jestem od rana poddenerwowana, zjeżyli mnie w pracy, wiec zareagowałam na ten temat, bo tak normalnie taki temat napisany przez takie "coś" jak Ty wcale nie nie interesuje, a teraz już nie chce mi się pisać, podsumowując - głupia jesteś i tyle

Gość sdfsfsf
Skoro jesteś szczupła, bo odechciewa ci się jeśc jak widzisz jak ktoś grubu je to powinnaś im na kolanach dziękąwać, bo inaczej tez byś się spasła:)

Gość katerowkao
Maciory rube: nie wiedziałam, że na poziomie podstawówki kształcą na dietetyków, bo mentalnie jesteś chyba tam... a z dobrym wychowaniem w lesie.

Gość bumcyktrala
mysle ze wiekszym problemem niz otylosc jest wasz stan psychiczny, autor watku i wiele tu osob ma bardziej szkodliwa chorobe a nawet nie zdaje sobie z tego sprawy

Gość Grubas
Dnia 23.02.2011 o 08:09, Gość Hej grubasy co wy jecie napisał:

Ile Gruby potrzebuje zarla zeby dzien zaczac ????

3 kebaby kanapki pizze 

Gość Grubas
Dnia 23.02.2011 o 08:09, Gość Hej grubasy co wy jecie napisał:

Ile Gruby potrzebuje zarla zeby dzien zaczac ????

3 kebaby kanapki pizze 

Gość Chłopak nosi gorset

NIE WIEM,  JAK MOZNA NIE PRZESTRZEGAC DIETY!. licze każde kalorie,  7 razy w tygodniu silownia 😛 Za kilka lat chciałbym usunąć sobie chirurgicznie 6 żeber by miec talie jak SISI