Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivat biala

Znowu trafiłam na oszustów. Chyba nigdy nie znajdę pracy.

Polecane posty

Gość vivat biala

Brzmiało poważnie. Nie jakieś składanie długopisów czy inne podobne takie :o Rzygam już tą wstrętną Polską, rajem dla oszustów i naciągaczy :o Nikt sie tym nie zajmuje. Ciągle tylko mała szkodliwość czynu itp a interes kwitnie :o Obsługa koordynatorów i kierowników sprzedaży. A w mailu dostałam odpowiedź: Witam. Firma AB Electronic Sp. z.o.o. jest firmą nową na Polskim rynku. W związku z dynamicznym rozwojem planujemy stworzyć nowe stanowiska pracy, tj. obsługa koordynatorów sprzedaży i kierowników regionalnych. W związku z problemami obsługi dwóch wymienionych sprzedaży szukamy osób, które szybko i fachowo pomogą i odpowiedzą na pytania naszych pracowników. Każda przyjęta osoba zostanie przeszkolona na swoim stanowisku pracy, oraz zostanie jej przesłany informator na temat sprzedaży oraz organizacji pracy w AB Electronic. W celu rekrutacji zostanie przesłany do Pana test kwalifikacyjny. Opłata za rekrutację wynosi 20 zł. Taką kwotę pobiera firma rekrutacyjna CPL Eastlink Sp. z o.o., w związku z rekrutacją na odległość. Po uiszczeniu opłaty zostanie przesłany do Pana test kwalifikacyjny. Wynagrodzenie za prace wynosi 2100 zł brutto, czas pracy wynosi 6 h dziennie, od godziny 6-12 oraz 12-18. Umowa podpisywana jest na czas określony. Nr rachunku bankowego na który należy uiścić opłatę: 65 1090 1375 0000 0001 1474 2901. Nazwa firmy: AB Electronic. Adres firmy: ul. Graniczna 63A 62-020 Swarzędz. Tytule przelewu proszę podać swój adres e-mail oraz stanowisko, w tym przypadku „Praca obsługa(województwo). Pozdrawiam spec. ds. kadr mgr Damian Górski.

Gość vivat biala
Właśnie straciłam resztki nadziei... :(

Gość odnosze dziwne wrazenie ze
bida z nedza i tyle, przekrety na kazdym kroku

Gość vivat biala
No właśnie. Bieda z nędzą. A politycy co chwila jeden przez drugiego jak to bezrobocie spada. Tylko ciekawe gdzie... Jestem od 7 miesięcy zapisana w urzędzie pracy. Wczoraj byłam pytać o oferty i na całe miasto mieli uwaga uwaga aż 12 ofert!

Gość vivat biala
Boziu jak ja żałuję, że wróciłam do tego kraju. To największa porażka i bląd w moim życiu. A teraz nie mam za co wyjechać :(

Gość poszukujemy osób
poszukujemy osób do sprzedaży zdalenj internetowej, wynagrodzenie prowizyjne ile zarobisz tyle dostaniesz prowizji, szukamy ludzi którzy chcą pracować a nie liczą na mannę z nieba i 8 godzin siedzenia i nic nie robienia, chcesz pracować podaj swój e-mail odpiszemy , żadnych opłat wpisowych, tylko Twój wybór czy i ile chcesz pracować i zarabiać , za patrzenie w sufit nie płacimy , umowa zlecenie prowizyjna tylko bez zus i podatków

Gość do poszukujemy osób
Wy poszukujecie jeleni..Chcecie żeby dla was zapierniczac a nie płacićie nawet zusu i innych świadczeń-koorwa żal. Zapamietajcie frajerzy jaka płaca ,taka praca.Wyzyskiwacze

Gość vivat biala
Ja bym nie mogła bogacić się na krzywdzie innych ludzi, oskubać kogoś z ostatnich pieniędzy. Co za chory kraj... że takie coś uchodzi płazem, nikt się tym nie zajmuje, nie łapią tych oszustów. Ukradniesz bułkę w sklepie i pójdziesz siedzieć, a tacy się bogacą i odpowiedzialność karna ich omija. No jak to jest? :(

Gość poszukujemy osób
jak się wykażesz to dostaniesz, za darmozjazdów nikt nie płaci, sprzedaż dużo pokażesz że umeisz pracować wtedy tak , nic za darmo nie ma już

vivat biała dziękuje ci bardzo że napisałaś o tym mailu i oszuscie. Też dostałam tą propozycję pracy i na prawdę uważałam że brzmi poważnie. Dzięki Tobie dużo osób sie nie nabierze. Dziękuję:).

poszukujemy osób napisz coś więcej o proponowanej pracy celineczka22@wp.pl. Mam nadzieje że to nie jest klikanie w reklamy albo szukanie głupków

Gość aurrrelllkaaa
a rudy siedzi kase bierze i o drugiej irlandii bredzi, irlandie to on ma ale tylko dla siebie

Gość a skad wiadomo ze to oszustwo
?

Gość borki
mi też przysłali ofertę ab electronics tylko że chcieli 30 zł za informator!!!

Gość wysadzić swarzędz
Dlaczego wszystkie te firmy maja siedzibe w swarzędzu i jak zawsze jakiś tam elektroniks w nazwie, oj gostki o ubogiej wyobraźni ci nasi oszuści, takie papugoryby