Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja200000

czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość ja200000

Boję się że jestem w ciązy, kochałam sie z chłopakiem 3 miesiące temu, jednak brałam i nadal biorę tabletki antykoncepcyjne, zawsze regularnie, nie pominełam niczego. Nie mam żadnych objawów, czuję się dobrze, ale ostatnio zauważyłam że mam większy brzuch, może to troche głupie ale boję się. Jak myślicie ? :(

Gość ojojoj!!!!!!!!!!!
To naprawde głupie i ty też chyba głupia jesteś jak tak myślisz.Poprostu przytyło ci się albo masz wzdęcia.Najlepiej wszystko kojarzyć z ciążą prawda?Urósł mi brzuch to chyba ciąża...o matko kochana!!Tym bardziej że bierzesz anty.No pomyśl logicznie dziewczyno.Ile ty masz lat?

Gość ktjaaa
hahahhaha rozwalaja mnie takie laski....albo ciaza przez spodnie... gdzie wy bylyscie chociazby na lekcjach biologii?? NIE JESTES W CIAZY!!

Gość scrabbledable
Hej!! Dziewczyny mam pytanie czy jest duża szansa, że jestem w ciąży?? Otóż kochałam się z chłopakiem w 4 dniu cyklu i było do końca. Miałam wtedy jeszcze trochę okresu. Cykle zazwyczaj mam 28-29dniowe. Mierzę temperaturę, ale akurat ten cykl sobie trochę przeoczyłam, miałam w nim więcej imprez i doszłam do wniosku , że to nie będzie miało sensu. Teraz w drugiej fazie cyklu mam temperaturę 36,6, 36,5, a ostatnio przez 3 cykle miałam w drugiej fazie cyklu temperaturę 36,3. Nie wiem co mam o tym myśleć?? Dodam, że mam zapalenie pęcherza i czy to może spowodować wyższą temperaturę??

Nie jesteś w ciąży na 90%.Tabletki to jedna z pewniejszych metod. Skoro się tego obawiasz zrób sobie test ciążowy i będziesz wiedziała. Brzuch mógł ci urosnąć bo ci się troszkę przytyło albo może wylazł przed miesiączką.

A czy oprócz większego brzucha masz jakieś inne objawy które dają ci podejrzenia o ciąży?

Gość ja200000
tak boli mnie ząb i strasznie łydki:/czuje ze to ciąża

Gość ja200000
widzę że ktoś podstawia się pod mój pseudonim!!!!!!! Nie, nie mam własnie innych dolegliwości. poprostu się martwie, wiadomo że jak nie ma z kim pogadać to sie wszystkiego czepiamy aby tylko troche otuchy usłyszeć :)

Gość skaczcie z takim pytaniami
to zrób test ja pierdole co za tepa z ciebie dziewucha!!!!!!

Witam. Wspólżyje z moim narzeczonym bez zabiezpieczen juz od dluzszego czasu. Od jakiś dwoch tygodniu moze troche wiecej boli mnie podbrzusze i jajniki raz jeden i drugi. Bol przypomina raczej klocie i wystepuje kilka razy dzienie przez jakos niecala minute. okres powinnam dostac 7 dni temu. Jak narzie to go nie ma. Pomozcie czy to moze byc ciaza czy tez nie. Wizyte u ginekologa mam dopiero w poniedzialek czyli za 4 dni ale nie wytrzymam do tego czasu.

Gość skaczcie z takim pytaniami
nie nie mogeeeeeeeeeeeeeeeee bole moga rowniez swiadczyc o nadchodzacej @ nie nakrecaj sie czekaj do dnia @ i jak sie nie pojawi zrób test rozumiesz??? tez tak czasem mam a w ciazy nie jestem wkręcasz sobie cos i tyle!

Gość Do tysiia
a tak ciężko zrobić test skoro jesteś tydzień po terminie??!Ja tego nie rozumiem po prostu!Na kafe przyjdzie i się pyta ale test ciężko zrobić mimo że on prawde powie,ale ona woli pytać obce osobby.Czy my ci w łóżku siedzimy albo w brzuchu?Rób test.Jesteś tyle dni po terminie @ że napewno wyjdzie dobrze

Gość ja200000
zrobiłam test i wyszło ze nie jestem w ciąży, ale ten brzuch :( już nie wiem co mam myśleć. Mam nadzieje że test nie kłamie :)

Gość kndksnjksdn
po cholere ty bierzesz te tabletki skoro kochacie sie raz na 3 miesiace.. Bosheeee

Gość ja200000
Po to że tabletki biore bo musze brać !!!!! a z tym chłopakiem już nie jestem!!!!!

do ja 20000 może zatrzymała ci się woda?? fakt że wzdęty brzuch to taka niedogodność podczas brania jak i podczas odstawienia mi zwykle samo przechodziło.....

To i ja się dołączę jeśli jest mowa o niechcianej ciąży. Czy możliwe jest jeśli miałam na ręku spermę następnie (chyba) po kilku minutach poprawiłam sobie majtki - stringi w okolicach odbytu. Zrobiłam to częściowo przez pościel a nie gołą ręką Wiem, że to głupie pytanie ale niedawno przechodziłam nerwicę natręctw i chyba trochę mi z tego zostało.