Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja200000

czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość ja200000

Boję się że jestem w ciązy, kochałam sie z chłopakiem 3 miesiące temu, jednak brałam i nadal biorę tabletki antykoncepcyjne, zawsze regularnie, nie pominełam niczego. Nie mam żadnych objawów, czuję się dobrze, ale ostatnio zauważyłam że mam większy brzuch, może to troche głupie ale boję się. Jak myślicie ? :( no i już z tym chłopakiem nie jestem, zostawił mnie !

watpie po 3 mies juz bys sie dawno zorientowala bierzesz anty wiec ... jezeli sadzisz ze jednak to zrob test, nikt ci nie da odp na dloni

ptysiamysia jak to nie możliwe? możliwe! moja kolezanka brała regularnie i zaszła w ciążę a ty autorko zamiast pisac na internecie czy mozesz byc w ciazy to moze tak test ? my ci nie pwoiemy

Gość ja200000
zrobiłam ten test, wysżło że nie jestem w ciąży.... ale ten brzuch :( martwie się. mam nadzieje że test nie kłamie !

przytylo sie moze troszke:) kazdej sie to zdarza:) moze idz do lekarza jak nie wierzysz testowi?

Gość ja200000
ogolnie na wadze nic sie nie zmieniło raz waże 49 a raz 50, chodzi o ten brzuch, jest dosyć spory, jak na niego patrze to normalnie załamka, jedna myśl ciągle :( już fiksuje