Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dociekliwaaa

Najbardziej irytujące problemy z facetami

Polecane posty

Gość dociekliwaaa

Hejka, życie z facetami pełne jest problemów i ciągłych spięć. Nawet jak bardzo kochamy naszych łobuzów to niektóre ich zachowania potrafią doprowadzić nas do szewskiej pasji. Stwórzmy ranking najczęstszych i najbardziej wkurzających nas problemów z facetami, wobec to których problemów często pozostajemy bezradne:) Na początek moja toplista problemów: 1. zawsze MUSZĄ obejrzeć się za ładną dziewczyną; 2. zostawiają swoje rzeczy gdzie popadnie; 3. uważają się za specjalistów od wszystkiego, a gdy przyjdzie co do czego to kran cieknie tygodniami; Narazie to tyle:) A Was dziewczyny, co najbardziej wkurza w facetach? Jakie macie z nimi najczęstsze problemy?

Gość dociekliwaa
no nie wierzę... nic was nie wkurza w facetach? :)

Gość nibyniczlego
niby nic złego, ale kobiety się często tym denerwują, że ich facet ogląda się za innymi

Gość orangeorange
1. Beka i pierdzi sto razy na dzien 2. Nie zmienia bielizny codziennie 3. jest idiota

Gość mysssiaa
- nie nawidzilam jak moj ex potrafil flirtowac nawet w mojej obecnosci z innymi laskami, a potem gadal jakie one sa glupie itd ( po jaki chuj z nimi wchodzi w gadke jesli tak uwaza ;p chociaz wydaje mi sie ze probowal mnie tylko tym udobruchac) - kolejna wada mojego ex chcial miec przyjaciolke, przeciez nic ich nie laczy oprocz tego ze byli para 3 lata. i wielki foch jesli chcialam mu te kontakty ograniczyc ja niestety w ta przyjazn nie wierze - po co codziennie pisac smsy? nic przeciez nowego sie nie dzieje dopiero jak odeszlam znalazly sie smsy telefomy i pieniadze na to - po jakims czasie za bardzo sie przyzwyczajaja i przestaja dbac o kobiete i zwiazek

Gość lumena24
nic z wyżej wymienionych punktów nie dot. mojego męża:) macie pecha!

-Nie potrafią słuchać , już nie mówiąc o tym żeby wyciągać z tego jakiekolwiek wnioski. -Jak nie przeliterujesz i nie namalujesz to nie będzie wiedział o co chodzi, wszystko wprost , konkretnie i wielkimi literami. -Egoizm i rozpieszczenie prze mamusie. Że jak mają mały katarek to jakby umierali , trzeba nad nimi latać z herbatką i tabletkami. Użalają sie nad sobą i narzekają. Ale jak ty jesteś chora to nawet nie zapyta "jak się czujesz , czy ci coś podać, nie przyniesie herbaty. Wymaga a od siebie nic. -Nie potrafią docenić i zauważyć co dla nich robimy i odwdzięczać się.

Gość no i na co komu faceci?
no i na co komu faceci skoro tyle złego z nimi?

Gość shazz
no właśnie? po co nam oni? od czasu do czasu dla rozrywki. związkom mówię stanowcze NIE

Gość dżjordżjo banani
nie rozumiem ich,a oni mnie:) poza tym wszystko ok:)

Gość oszołom
zapomniałaś dodać, że deski nad kiblem nie zamykają bo może przez otwarty sracz szczur wejść do mieszkania :)

Gość a czego?
a czego nie rozumiesz?

Gość oszołom
w sprawach technicznych nie wolno zostawiać kobiety samej, inaczej wysadzi w powietrze wieżowiec i pół osiedla a na rury i przewody sieci woła 'pajęczyna' i ma lęki na ten widok :)

Gość a czego?
ale my tu o wadach mężczyzn dyskutujemy. jak chcesz ponarzekać na kobiety to stwórz nowy watek... zobaczymy na kogo jest więcej powodów do narzekań:P

Gość oszołom
w lesie się zgubi i wpadnie w panikę , pójdzie tam gdzie ptak płacze a gdy w domu awaria się wydarzy to dzwoni do koleżanki wołając o pomoc a woda się leje :)

Gość baja bongo hej baja
oszołom, ta ta ta tak sobie wmawiaj predzej baba sama naprawi cieknacy zlew niz wielki maczo podniesie dupe z kanap by zostac bohaterem

Gość who are u
beka jak świnia po czym mowi : rzekla ksieżniczka cienkim (...)...

Gość sun sun sun
oglada sie za innymi

Gość baja bongo hej baja
faceci to jebane pierdoly ktorym sie wydaje ze gdyby nie oni to swiat przestalby istniec :D

Gość srusia jdhkjfhakdjfhk
moj: - pierdzi bez zadnej krepacji ;) - chce znac hasla do wszystkiego co sie da... -jest zazdrosny, strasznie - kiedy idziemy na zakupy mam wrazenie, ze to on jest kobieta w tym zwiazku - nie pozwala mi prowadzic swojego samochodu tlumaczac, ze za czesto wciskam sprzeglo :/ -jest zawsze na zwolanie swojego tatusia...wlos sie jezy na glowie "tacisynek" wiecej nie pamietam w tej chwili... ale musze jeszcze dodac, ze plusow mialabym duzo duzo wiecej i ogolnie mam najfajniejszego narzeczonego na swiecie :)

Gość baja bongo hej baja
kazda ma najfajniejszego narzeczonego na swiecie :D wiec wmawiaj sobie dalej

Gość ..............j...............
a czy wasi faceci też sprawdzają na węch czy skarpety lub inne części garderoby nadają się jeszcze do nałożenia?

Gość aj milosc
-pija, pala i takie tam a nam jako kobietom nie wolno -nie lubilam jak moj facet(eks) robil zle a jak ja zle zrobilam mu na zlosc to sie wkurwial 8i zawsze wychodzilo na jego racje -faceci to czesto klamcy

Podoba mi się to o mówieniu dużymi literami. Mój ma tak samo- czasem się zastanawiam czy on nie jest tak naprawdę taką blondynką z dowcipów :) Nawet jak już zrozumie to szybko zapomina i sie potem kłóci, że wcale mu nie mówiłam. A i najgorsze na każde moje pytanie w stylu "na obiad schabowy czy kurczak" odpowiada "jak uważasz kochanie", "idziemy do kina czy pubu" "jak uważasz kochanie".... Masakra :)

Gość aj milosc
ej z tym "jak uwazasz kochanie" to jest swieta racja:) oni tak maja ehehe

Gość aj milosc
bylo grac w papier kamien i nozyce kto wybiera:)

Gość mnie jeszcze
mnie jeszcze wkurza jak bierze mleko z lodówki i zamiast nalać sobie do kubka to pije z gwinta i odstawia z powrotem...