Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heavy rain

Konto WBK

Polecane posty

Gość heavy rain

Witam, chciałabym założyć sobie konto w WBK do 30 lat, mają świetne warunki jednak wyczytałam na forach dużo negatywnych opinii o tym banku. Czy to prawda że pobierają ukryte koszty i spóźniają się z przelewami? Jakie macie doświadczenia z tym kontem? A może polecicie mi jakieś inne konto dla młodych? Pozdrawiam :)

Gość co to za promocja
fakt, oni nie są dobrym bankiem. Byłam u nich kilka lat i moge cos o tym powiedziec. Zabierali mi ciagle jakies koszty, mimo ze wszystko mialo byc za darmo. Na karte czekałam ponad miesiąc i pszyszła uszkodzona ;/. Przelewy z mojej formy szly prawie 3 dni, wszyscy mieli juz pieniadze tylko nie ja. Polecam bank ING mam u nich konto Direct wszystko za darmo i żadnych problemów

ja mam "wydajesz i zarabiasz" i jestem bardzo zadowolona, nie mam zadnych oplat, mam konto oszczednosciowe, dostaje zwrot 1% warstosci zakupow na karte, nie ma zadnych oplat (oczywiscie po spelnieniu warunkow)

Gość tewtrwetwe
pobierają za karte, za kody sms do przelewów, opłaty są jakoś tak cichcem pobierane - liczą na to że ich nie zauważysz po tym jak przejęli ich Hiszpanie to moim zdaniem będzie dużo gorzej

Gość Emmett Fitz-Hume
Dlatego właśnie polecam szkopski bank :classic_cool:

Gość studiujaca Pani
Zadnych ukrytych kosztow w tym koncie nie ma. Placi sie ewentualnie za alerty (czyli powiadomienia sms), za sms kody do uslug internetowych i za karte (co 2 czy 3 lata). Ale nie ma mowy, ze sa to koszty ukryte, bo alerty i sms kody nie sa obowiazkowe i sporzadzana na nie jest osobna umowa, a o oplacie za karte jasne i wyraznie jest napisane w umowie, ktora podpisujesz. Ja mam to konto od 10 lat i zdecydowanie polecam!

Gość stehi
A ja polecam BZ WBK - mam konto osobiste, oszczędnosciowe i walutowe za które nie pobieraja mi oplat. Dostep przez WBK24, przelewy to fakt - od kilku dni "idą" dluzej, ale tylko te wychodzące - bo u mnie przychodzace przelewy sa w terminie.