Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaprzybyszka24

noworodek- kiedy minie okres pewnych zachowan??

Polecane posty

Gość nowaprzybyszka24

Narazie to tylko śpi, a jak sie obudzi to przebieranie, karmienie i godzinne usypianie. Kiedy bedzie łatwiej i pod jakim wzgledem?????

dziewczyno ciesz się , że śpi.... później będziesz tylko wspominać te chwile , kiedy mogłaś odpocząć i cokolwiek zrobić w domu.

autorko teraz jest najłatwiej... im dziecko starsze tym więcej trosk i problemów

łatwiej od okresu noworodka już nie będzie:P teraz będzie tylko ciężej :P a tak serio to po 28 dniach maluch przestaje byc noworodkiem. Potem zacznie gaworzyć, a-guu :):) uśmiechać się i to będzie super :) pewnie koło 2 miesiąca.. może wcześniej a może później, dzieci są różne nadal bedzie duzo spał ale nie będzie już taki "przymulony" he,he.

ja przez pierwsze dwa m-ce chodziłam jak w transie.. Mała w dzień prawie wcale nie spała , a w nocy budziła się co 2 godz.. Treaz ma 6 m-cy noce przesypia ładnie , a w ciągu dnia śpi 3 razy po 20 min

Gość acadalfooo
ok 2 miesiąca życia to zaczyna gurzyc, a gaworzyć ok 6 m ż.

acadalfooo hmmmm, może i tak... gurzyc, gaworzyc, co za roznica... chodzi mi o te słodkie "a-guuu" :D fajnie bylo jak moj maly tak gaworzył sobie a-guu, teraz tylko się pluje i charczy... :D

Gość a jak trzeba to jakim
hi hi teraz masz najłatwiej, POTEM będzie tylko trudniej ! :) Powodzenia !!!

Gość lenusiamalusia
moja coreczka ma 7,5 tygodnia... przez pierwsze 3 tygodnie bylo "nudno" - spanie - jedzenie - kupa - spanie - jedzenie - kupa ... mialam czas dla siebie , na odpoczynek , na jakie kolwiek sprzątanie... natomiast od 4 tygodnia mała nie chce spac w dzien.. a jak spi to 30 min i sie budzi... po godzinie zasypia na kolejne 30 min... w miedzy czasie jedzenie , kupa , siku... a ja nie mam czasu zeby zrobic cokolwiek - jak dobrze pojdzie to zjem kanapke z masłem w biegu ... dlatego ciesz się z tego stanu jak najdłuzej... potem bedziesz marzyc o chwili dla siebie :) tak jak kobiety po porodzie - marzą o chociaz jeden dzien "w ciązy" -