Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczny 87.

Czy wolałabyś szybciej wyjśc za mąż czy w tym czasie się uczyć?

Polecane posty

Gość sympatyczny 87.

.

Gość Minnie Mouse
Uczyc. Wczesne malzenstwa to wg mnie recepta na porazke

Ja się wole uczyć, zresztą to ma najmniejsze znaczenie,ślub nie jest mi teraz potrzebny do szczęścia i nie wiem czy kiedykolwiek bedzie.

Gość poznaliście się i od razu ślub
nie ma się do czego spieszyć ze ślubem. Na wszystko przyjdzie czas.

Gość misia kbi
ja wogóle nie chcę wychodzić za mąż nigdy. myślę że byłabym jedną z tych uciekających sprzed ołtarza. mam faceta od 7 lat, on myśli że ja niby strasznie sie chce hajtać ale nie wie że mi to wogóle nie w głowie. dzieci moze po 30tce jak juz bede zarabiała i znudza mi sie wycieczki i imprezy. wogóle nie mam potrzeby brania ślubu, utrzymywania domu i dzieciowania i matkowania mężowi. wogóle najchetniej byłabym sama, wariowała, upijała się do nieprzytomności w dyskotekach ( nie miałam szalenstw przez studia cieżkie, tylko nauka). chciałabym to wszystko odrobić, imprezować 5 lat aż bym była gotowa do ciężkiej pracy i trzepania kasy. a potem moze w wieku 40 lat in vitro i dziecko z przymusu społeczeństwa. bo mam gdzies zakodowane że musze to dziecko urodzić ale wcale tego teraz nie chce. chce mieć tylko wolne i sie obijać i pracować. dobrze ze nikt ze znajomych i mój men tego nie czytają :P

Gość sympatyczny 87.
a wiecie co moja kuzynka ma 20 lat i wychodzi za mąż bo ma dziecko...