Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamalutka

ciemne brodawki????

Polecane posty

Gość kamalutka

Mam pewien problem od pewnego czasu mam trochę ciemniejsze brodawki oraz wokół nich takie cimniejsze kręgi. Po odstawieniu tabletek jakieś 3 tygodnie temu robiłam test i wyszedł negatywny.Ostatni stosunek miałam 7 styczna. Moje brodawki są takie miekkie i wyglądają na duuże.Co to może być? Normalny okres miałam 14 stycznia(od tego czasu po raz pierwszy zaczęłam brać tabletki),natomiast po 2 tygodniach odstawiłam tabletki czyli około 28 stycznia. Proszę o radę.

Gość napewno jestes w ciazy
buhahahahahhahahahaahahhahahahaahhahahahahaahaaaha a skad my to mamy wiedziec

Gość kamalutka
dzięki...

Gość RYŚKAgabryśka
W różnych momentach cyklu piersi mogą wyglądać inaczej. Myślę że to hormony.

Gość kamalutka
dziękuje za odpowiedź. A mam pytanie jak się liczy kolejny okres po odstawieniu tabletek?Od ostatniego krwawienia czy od krawawienia po tabletkach?

Gość ja też mam takie
Właśnie teraz mi się skończył pierwszy prawdziwy okres a liczyłam normalnie-tak jak wcześniej 28 dni od ostatniego krwawienia po odstawieniu.Spóznił się tylko jeden dzień.

po co właściwie zaczęłaś brać tabletki skoro je odstawiłaś po 2 tygodniach? to nie cukierki i sprezentowałaś swojemu organizmowi niezłą burzę hormonalną to nie dziw się, że teraz organizm tak reaguje.

Gość kamalutka
Odstawiłam ponieważ miałam skutki uboczne od brania tych tabletek. To chyba normalne!

No właśnie nie normalne. Nikt Cię nie poinformował, że skutki uboczne mogą się utrzymywać przez pierwsze 3 opakowania? I to jest normalne, a nie to, że odstawiasz po 2 tygodniach. Chyba, że miałaś ostre migreny.

Gość kamalutka
ok, powiem szczerze, odstawiłam ponieważ podejrzewałam ciążę

Gość kamalutka
Bo krwawienie przyszło o ponad 2 tygodnie za wcześnie i myślałam poprostu że to normalny okres, a teraz mam wątpliwości. Wiem że może wydawać się to dziwne...ale teraz wiem że źle zrobiłam biorąc te tabletki a poźniej z nich rezygnować.

to w takich sytuacjach trzeba zrobić test, zanim się przerwie. Teraz możesz się wszystkiego spodziewać po Twoim organizmie.

Gość kamalutka
ja robiłam test, ale po odstawieniu i teraz się zastanawiam czy powinnam zrobić teraz test i czy nie.

Gość tititakiiii
dziewczyno skoncz juz!!!

Gość kamalutka
dlaczego?

nie bardzo wiem po co chcesz robić ten test. Gdyby była ciąża to by test to wykazał. Namieszałaś w organizmie hormonami i tyle.