Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzenie od Zus-u

Wyludzenie od Zus-u

Polecane posty

Gość wyludzenie od Zus-u

czy moze mi ktos powiedzic bo nie za bardzo sie orientuje jest mozliwosc zgloszenia wyludzenia od zusu odszkodowania jezeli osoba 1) miala zalatwiane do tylu wstecz ubezpieczenie , 2)uszkodzenia ktore sa nie utrudniaja tej osobie w zaden sposob normalnego funkcjonowania 3)nigdy nie pracowala i nie zaplacila ani jednej skladki z gory dziekuje

Gość wyludzenie od Zus-u
uwazam to za niesprawiedliwosc i sadze ze jest duzo wiecej osob ktore sa bardziej poszkodowane i powinny dostac te pieniadze

Gość zgłaszając tą osobę
nie sprawisz, że Ci którzy na prawdę potrzebują i im się należy kasę dostaną... oczywiście możesz sprawę zgłosić do zusu , oni pewnie się tym zainteresują, ale zastanów się i odpowiedz sobie szczerze czy i po co chcesz to zrobic? nie będę bronić "oszusta" nie taki mój cel, ale uważam, że akurat zus i skarbówkę jak ktos potrafi to niech kantuje! oni od nas całe życie grube pieniądze zdzierają...

Konfidentka. Do Zusu codziennie wplywa setki takich zgloszen, co najsmieszniejsze, ze to zawsze sa anonimy, kapus nawet nie ma odwagi sie podpisac. Wkurzaja mnie tacy ludzie wrr