Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony_78

Ależ mnie wszystko ostatnio wkurwia, no nie mogę sobie z tym juz poradzić!!!

Polecane posty

Gość zmartwiony_78

I żona na 1 miejscu - oczywiście, praca, dom, i ta cholerna długa zima - eh! Czy tez tak macie?

Gość IMO13256
I jeszcze do tego jesteś po trzydziestce...

Gość jarmużątko
mam to samo :/ masakra, najchętniej bym zniknęła

mialam tak w weekend bo bylam przed okresem, myslalam ze wyjde z siebie ta mnie wszystko wkurwialo, ale tak ogolnie to nie jestem, ciesze sie ze niedlugo bede miala pieski i ze w wketniu lece do domu do PL i spedze cale 10 dni na nic nie robieniu a w przerwach od tego bede wydawac mase pieniedzy:):)

Gość zmartwiony_78
no ale praca - pewne zobowiązania nie kmogę - chociaz czasmi myśkle że pieprznąłbym to wszystko łącznie z żioną i faktycznie wyjechało, tak jak teraz jestem tutaj - eh!! Wydaje mi się że potzrebuję jakiejś radykalnej zmiany!

wyskocz chociaż z kumplami na piwo i może wyżal się trochę, odpocznij od domu obowiązków i nie myśl o żadnych zobowiązaniach, ja czasem tak robię i jeszcze nie zwariowałam :)

Gość zmartwiony_78
Właściwie to nawet nie mam za bardzo z kim wyskoczyc, moi lepsi kumple mieszkają daleko ode mnie a ci tu tez mnie wkurwiają - eh;

Gość zmartwiony_78
Zwiedzanie tego gdzie jeszcze nie byłem - to myslę akurat jak wszystkich ;-) wysiłkowy sport - ale od dawna go nie uprawiam, odkąd się ożeniłem, bo nie mam z kim ani czasu - eh

Gość zmartwiony_78
no jeszcze sex, ale - odpada, moja żonka jest asexualna - nie potrzebuje go - ewentualnie handluje nim - co mnie równie cholernie wkurwia

Gość ja tez jestem nerwowa
dla odmiany wkurza mnie maz, dzieci... :-O codzienne obowiazki... wrrrrr.... zima... ale z nadzieja czekam na wiosne... :-)

Gość zmartwiony_78
ja tez jestem nerwowa - w sumie żona moje też mi mówi podobnie jak Ty i tez juz się zastanawiam czy to ta długa zima tak na nas działa czy może rodzi się kolejny kryzys, jeszcze bardziej poważny - eh

Gość ja tez jestem nerwowa
Ty przynajmniej domyslam sie, ze jestes w pracy, wychodzisz do ludzi, a ja siedze w domu bo dzieci male... jestem uzalezniona od meza lub dziadkow, gdy chce wyjsc, bo taki ziab, ze szkoda mi dzieciaki targac ze soba... to jest dopiero sytuacyjka, co?

Gość zmartwiony_78
po części cie rozumiem ale moja żona tez pracuje

to zabierz gdzieś żonę, wspólny wyjazd może poprawi Wasze stosunki, zafundujcie fajny sex, porozmawiajcie szczerze

Gość ojojojjj
to lepiej siedziec w domu i narzekac ze wszystko wkurwia:O przeciez to niczego nie zalatwi:)

Gość ludzie co wy z tym seksem
jakby on mial wszystko zalatwic... :-O dla faceta moze wystarczy, ale kobieta potrzebuje ROZMOWY,ROZMOWY i ROZMOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zrozumienia :-P

Gość ojojojjj
z ta rozmowa to bez przesady, ile mozna rozmawiać:D trzeba zadzialac, czyny sa wazne;)

Gość zmartwiony_78
co wy pieprzycie właśnie żona mnie wkurwia - a jesli ona potzrebuje rozmowy - to pieprzy godzinami z moja równie "wspaniałą" teściową. Szlak mnie trafi jak mi o tt=ych rozmowach przypominacie - eh

Gość kajolina jojalna
weź tej zołzie wpiertol i przyprowadź dziwke do domu w sobotę np albo zadzwoń przy niej do agencji i zapytaj o cene:D:D;) takie baby jak ta twoja to zimne pizdy są ale to ją mamusia tak wychowała

Gość ojojojjj
dobrze ze z tesciowa gada, a nie np. z kolega:P

Gość zmartwiony_78
może i macie rację - bo ja juz tez nie mam cierpliwości - bo ileż można życ, gdzie ciągle ktoś wtręcz wyszukuje problemy, by było co tylko roztrząsać i wyzywać - eh;

Gość nerwinga
grunt to pozytwyne nastawienie:)) przestan sie nakrecac i jeszcze bardzij wkurzac, pomysl ze : niewarto glupotami sie stresowac" zapusc sobie jakas ciekawa muzyczke, odetnij sie chco na chwile od wszystkiego. badz mily i usmiechniety chocby na sile:)) nie daj sie wyprowdzic z rownowagi, nie daj sie:))

Coż, życie bywa brutalne.. mnie takze wiele rzeczy denerwuje ale staram się je olewać.. moje stresy nic tu nie pomogą.. więcej dystansu do życia życzę autorowi.. grunt to nie popadać w histerięl:D

Gość zmartwiony_78
kajolina jojalna - masz rację że taka jest - cholernie zimna - a co najgorsze była od samego poczatku taka, a ja głu[pi dałem się omamic, ale teraz roztrzęsanie tego to i tak nic nie zmieni Potzrebuję czegoś by się zaczc uśmiechac

Gość ojojojjj
chyba nie byla taka zimna skoro dales sie omamic:P moze zacznij od siebie, co?