Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liść-zwiędłek

kosmetyki i starzenie się

Polecane posty

Gość liść-zwiędłek

Byłam dziś w sklepie z kosmetykami, obsługują tam same małolaty i........było mi przykro ( delikatnie mówiąc). Mam już troche lat i min. potrzebne sa mi kosmetyki aby choć lekko ukryć to co ukryć należy. Niestety, młode panie ekspedientki zachowywały sie tak ,że czułam się zwyczajnie upokorzona prosząc o kosmetyk właśnie dla mnie. Starzenie się jest strasznie trudne i ....upokarzające.

Gość aha i achhh
idź do innego sklepu. tam gdzie ja chodzę tez są małolaty, ale mówie wyraźnie co i jak, i są bardzo pomocne i mile. nawet mi same cos pokażą czasem z nowości. :)

liść-zwiędłek właśnie bo do sklepów zatrudniają szczuplutkie, młodziutkie i ładniutkie ekspedientki, które nie potrafią doradzić kobiecie, która ma jakieś mankamenty@!!!! ja poszłam raz do dobrego dużego sklepu z bielizną, bo musiałam kupić kostium kąpielowy. Pytam dziewczyny szczuplutkiej, na oko 19lat co może polecić dla kobiety mojej postury a ta wyciąga mi jakieś bikini ze sznurków i mówi, że to hit tego lata :D Oczywiście odwróciłam się i wyszłam... Dziwi mnie, że pracodawcy, którzy jako iż prowadzą sklep powinni znać się na sprzedazy zatrudniaja takie lalunie, które za Chiny nie doradzą przeciętnej klientce dobrze :/