Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila_....

chce dziecka 18 lat

Polecane posty

Gość lila_....

dopiero skonczylam 18 lat i chce miec dziecko, czuje ze to czas na mnie ale nie mam kandydata, pomocy

A co może chcesz tutaj znaleźć jakiegoś zapłodniacza? A dziewczynko powiedz mi prace masz? środki do życia? mieszkanie masz? Kurde nawet chłopa nie masz, ale dziecko mieć musisz. Chociaż i tego nie potrafisz i potrzebujesz pomocy:P Skoro dopiero co 18 skończyłaś to jak mniemam jesteś rocznik 92 i w tym roku piszesz maturę może na tym lepiej sie skupic?

Gość lila_....
nie, jestem w technikum, i swoja przyszlosc planuje we wlasnej firmie itd

Gość lila_....
jestem rocznik 93, nie szukam tu "zapladniacza" ale rady, czy moze mam szanse na wychowanie dziecka mieszkajac z rodzicami

hehe to jeszcze gorzej rocznik 93 i w technikum wiec druga klasa. A, ze planujesz przyszlosc w wlasnej firmie to chyba jesli w ogole ci sie uda za kilka lat, a teraz za co kupisz pieluchy? skoro jestes w szkole dziennej? Ty myslisz? Jaka bylabys matka skoro nawet nie pomyslalas o zabezpieczeniu materialnym. Czasem 18latka sobie poradzi owszem, ale malo jest takich 18latek, a Ty do nich nie nalezysz na pewno.

Gość lila_....
gwarantuje za mam mozg i zajebiscie rozwiniety instynkt maciezynski, wszystkie dzieci w rodzinie czekaja tylko na weekend ze mna i nie raz slyszalam ze moje dzieci beda mialy szczescie ze beda mogly miec taka mame CHCE BYC MAMA

wyksztalcenie ma ? prace ma ? oszczednosci ma ? partnera ma? mieszkanie ma ? NIE MA Wiec niech sie nie bierze ze robienie dzieci :-D

Dziewczyno bycie matką to nie tylko dar bawienia się z dziećmi i spędzanie z nim czasu. Samą miłością dziecka nie wykarmisz. Uczysz się więc nie będziesz pracowała, a nawet jeśli przeniesiesz się do szkoły zaocznej to nie będziesz mogła pracować będąc w ciąży, a potem mając małe dziecko przy piersi. Więc co będziesz jadła, w co ubierzesz dziecko, za co kupisz lekarstwa jeśli zachoruje, pieluchy, zabawki? To z nieba nie spadnie

Gość rereree
miałam koleżankę, która w twoim wieku mówiła dokładnie to samo. Zaszła w ciążę, wyszła za mąż i była bardzo szczęśliwa...przez jakiś rok. Teraz jest po rozwodzie, dzieckiem zajmują się jej rodzice, a ona przesiaduje w barach i nieźle się rozpiła

Gość lila_....
wiecie co, chyba sie powaznie zastanowie, bardzo chce ale coz

lila to, że kochasz dzieci to bardzo dobrze. Może będziesz dobrą matką, ale za kilka lat. Bo teraz nie masz nic co mogłabyś dać dziecku. Skończ szkołę, rozkręć firmę tak jak planujesz, wyjdź za mąż i dopiero myśl o dziecku i zakladaniu rodziny.

Gość Piotrowicz
Witaj. Czy w dalszym ciągu poszukujesz kandydata na ojca ?

Gość gajowy_ruchala
lila nic straconego ja tez chcialbym miec dziecko mam swoj instynkt ojcowski nie szukam brzucha do zaplodnienia tylko kobiety ktora wie czego chce i jest odpowiedzialna jesli chcesz to mozemy sie poznac

Gość bjk
tez w twoim wieklu chciałam dziecko ..ale dwa lata pozniej zrozumiałam ze to jednak nie był dobry pomysł teraz mam 21 i chciałabym tak za 2 lata ale bron boze nie teraz