Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxolkaxxx11

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość xxxolkaxxx11

na początku powiem ze zrobiłam 4 testy i wszystkie negatywne. ostatni 5 tygodni po stosunku Piersi mnie nie bola. Temperatura waha sie. Raz 37,2 a raz 36,6. ale denerwuje mnie mój brzuch. czasami miałam problemy z wypróżnianiem sie. i teraz mam troszkę "napompowany". Po 3 tygodnie po stosunku miałam normalny okres. A nawet bardziej obfity. I teraz jestem przed okresem. powinien wystąpić 28.02-01.03. W tych dniach. i czekam... Powtórzyć test?

Gość ewelala
o co ci chodzi....

Gość xxxolkaxxx11
czy moge byc w ciazy... + senna też nie jestem. Ale boje sie ze nie dostane okresu ;/

Gość Pomożemy
Ale zamotałaś!!! Napisz po kolei, kiedy miałaś ostatni okres, kiedy miałaś stosunek, czy Twoje cykle są regularne i kiedy spodziewasz się kolejnego okresu!

Gość pata taj
mialas okres, zrobilas pare testow i jeszcze sie zastanawiasz czy to ciaza? masz galarete zamiast mozgu? a my co? wrozki?

Gość xxxolkaxxx11
stosunek 8 stycznia 2011 roku. okres wystąpił 27 stycznia. cykle mam nie regularne. wahają się od 30 do 32. czasami potrafi sie przesunąc o tydzien. okresu spodziewam sie 25 lutego.

Gość Pomożemy
Jeśli okres wystąpił 27 stycznia, czyli po terminie stosunku to nie możesz być w ciąży, bo niby jak :) Zwłaszcza jeśli po okresie który dostałaś owego 27 stycznia już więcej nie uprawiałaś seksu. Czekanie na kolejny okres jest w tej sytuacji zbędne, bowiem ten już wystąpił (po współżyciu).