Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wreszcie będzie

PRAWO ZMUSI MODERATORÓW DO REAKCJI

Polecane posty

Gość wreszcie będzie

Podczas tego posiedzenia parlamentu odbędzie się głosowanie nad zmianami w kodeksie karnym, które zakładają wysokie kary więzienia dla cyberstalkerów. Głosowanie w piątek. Karane będą fałszywe oskarżenia wobec innych użytkowników internetu, pogróżki, uszkodzenia sprzętu lub danych oraz napastowanie seksualne w sieci. Także podszywanie się pod innych i zrobienie zakupów oraz kradzież tożsamości. - To rejestrowanie się na portalu społecznościowym, na przykład Facebooku jako inna osoba i wykorzystanie czyjegoś wizerunku, by wyrządzić szkodę majątkową lub osobistą. To również będzie karane - wyjaśnia poseł Platformy Obywatelskiej Paweł Orłowski. ======================================== oznacza to ni mniej ni więcej, że brak reakcji MODERATORÓW na zgłoszenie obrażania, pomawiania, podszywania sie itp będzie WSPÓŁUDZIAŁEM w PRZESTĘPSTWIE zacytowałem to pod rozwagę.

Gość asfakhf
laKHFDowufhabc

Gość llasmioplka
asdjsadjsdhjjsadh :) Oadsjdhsd, sskjskjdskjd i skskkskskksksk :) Rsjsdhjd jsdjhsdj j jhsdjshjhjh i djhjsdhjsd :( Zeadsd kdjkdjfk :D Asdsdsdj kskdjk kjkjsdkjs :classic_cool:

Gość kuasydfIv
up

Gość Kurvvy z rządu
mogą mi skoczyć :classic_cool: niech szmaty uważają zeby wkurvviony naród nie powywieszał tych kurvv na latarniach w najblizszym czasie