Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Typowy prawiczek 20+

Prawiczki zwykle koło 20 roku życia zaczynają wymagać dziewictwa od partnerki

Polecane posty

Kapselko no fakt... To będzie musiał trochę poczekać- on jakiś sensowny kierunek studiuje, wiec może za kilka lat będzie go stać :) Niedziel- pamiętam ten post o dziwce i kończeniu ze sobą w urodziny :(

Gość staszku spod monopolowego
A myślicie, że tylko Wam bliskości i seksu brakuje? Kiedyś, być może będąc w Waszym wieku, też tak myslałam, że nigdy nie doczekam tej chwili i zemrę jako dziewica ;p Jeszcze by może mi Kafeterianie jaki pomnik postawili - tyle, że wtedy nie wiedziałam o istnieniu Kafe. Powiem Wam, że wiedząc, jak to smakuje, ciężej żyć bez tego, niż żyjąc w nieświadomości ;-)

hm...ciężko mi to aż tak skrótowo opisać, ale postaram się. Wiesz zależy mi na facecie męskim, to znaczy takim który ma własne zdanie, jest mądry, inteligętny, niezbyt przesadny jeśli chodzi o komplemeny i wszelakie słodkości. Wiesz zawsze byłam z kimś ode mnie starszym 4 lata więc proste że przywyklam do takich troszke innych rzeczy. Nie interesuje mnie czy facet kjest prawiczkiem czy nie, ile miał kobiet, to pomijam. Pociągają mnie mężczyźni z pasją, którzy lubią się rozwijać, którzy nadążą za mną. Oczekuję współpracy, wiem że jak facet ma rację to nie będę przecież bezsensownie się upierać przy swoim. Podoba mi się też to kiedy mężczyzna jest ogarnięty życiowo, potrafi znaleźć sobie pracę, studiuje. To ważne dla mnie. No a wygląd? Coś mnie musi ująć w jego twarzy, spojrzeniu.. i tyle, moze byc wyzszy ale nie musi.

nigdy o tym nie myślałam w sumie..hmn nie wiem teraz to dla mnie nie jest istotne, ważne by potrafił xznaleźć prace. Jeśli oboje będziemy pracować to nie będzie źle, a to czy z zamożnej rodziny pochodzi czy nie jakoś mnie nie interesuje.

Amaranth91 teraz normą jest żę jak dziewczyna poznaje faceta to jest wywiad co ma. Nie wiem może ja tylko trafiam na "interesowne".

zaskoczyłeś mnie, powiem szczerze... ja w swoim otoczeniu nie znam takich kobit...chyba że nie znam ich ąż tak dobrze ale mi do głowy by nie przyszło by pytać o coś takiego:|

Kapselko może miałes pecha, że trafiałes na takie. Ja bym się nawet nie osmieliła zapytac o takie rzeczy, choć nieśmiała nie jestem, moim zdaniem po prostu nie wypada. Powiem Ci wiecej facet, który by sie przede mna przechwałał jaki to on bogaty byłby raczej skreslony-nie znosze snobów :)

to was zaskoczę parę takich znam.Jedna na pierwszej rozmowie taką sondę zrobiła. Widać jesteście do tyłu dziewczyny;)

pytanie faceta o stan majątkowy jest tak samo passe ;P jak pytanie dziewczyny o to , czy jest dziewicą. Jednakowo durne.

Oj i to bardzo do tyłu :) Dawno nie byłam na randce może się trendy zmieniły, nowe tematy są na topie a ja cholera nic nie wiem no :/

mnie niejednokrotnie pytano na pierwszym spotkaniu o dziewictwo..nie muszę chyba nadmieniać ze drugiego spotkania już nie było.

staszku spod monopolowego dziewczyny trzeźwo myślą trzeba umieć się ustawić. W końcu młodość wiecznie nie trwa.

Maria Izabela... no wiesz, pewnie kto ma jaki stan konta, kto czym jeździ i co komu w spadku przepisali..potem jeszcze botox, i kto jakie operacje plastyczne przeszedł:D

Amaranth91 ja się nigdy nie pytałem o dziewictwo. Ile takich przypadków miałaś? ciesz się że nie chcieli zaświadczenia od lekarza;)

ostatnie 3 przypadki, jeden po drugim..za każdym razem byłam jeszcze bardziej zdziwiona słysząc to pytanie....zastanawiałam się tylko ilu takich jeszcze jest

Łooo to dobrze, że jednak nie chodzę na te randki, bo się na tym nie znam. Z resztą mój chłopaka ma najfajniejszy samochód taki z niebieskim kogutem , nie zamienię go na drecha z bmw:) Amarnth twój nick przypomniał mi fajna piosenkę, wiesz jaką?

Gość Typowy prawiczek 20+
Amaranth91 a Ty byś mogła być z prawiczkiem?

nightwish- amaranth? to o tę chodzi? kapselko, ja się boję że ten czwarty raż też może być porażką......ah gdzie Ci mężczyźni ;)

Typowy prawiczek 20+ mogłabym, nie widzę problemu, ale musiałby mi odpowiadać jako osoba.

poważnie o dziewictwo pytali ???? Mi się nie zdarzyło, i dobrze, bo chyba nie wyszli by cało z tej randki :P

Maria Izabela..a ja jej słucham właśnie :) na mnie dobrze działa też kawałek bad to the bone- zz top....trochę inny klimat ale ahh:D