Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Typowy prawiczek 20+

Prawiczki zwykle koło 20 roku życia zaczynają wymagać dziewictwa od partnerki

Polecane posty

Gość staszku spod monopolowego
towarzystwo wzajemnej adoracji się zebrało ;) A teraz przeczytajcie sobie koledzy prawiczkowie wypowiedzi pełne jadu na str nr 1 i te na str nr 2. Jakie wyciągacie wnioski ??? Nigdy nie rób z siebei rpzyjaciółki kobiety - to racja, ale gdy juz się nią zrobisz, to do cholery jasnej powiedz jej o swoich uczuciach a nie licz na to, że weźmie i Cię zgwałci pokątnie, po czym zaprowadzi do USC. Facet powinien być konkretny i prosty w sensie nie kobiecy... Jak kobieta się podoba to jej się o tym mówi - a skąd wiesz, że nie było tak, że ona czekała aż coś wydukasz z siebie, ale że nie usłyszała żadnego zapewnienia, że chcesz z nią być, to szukała szczęścia gdzie indziej .... Ja nie mówie o serwisach randkowych tylko...

akurat z kobietami dałem sobie spokój nie szukam na siłę. Gdybym szukał to by to wyglądało na desperację.

Ale... już na poważnie Staszku... to nie zupełnie miałem na myśli brak dziewczyny... miałem na myśli raczej cechy/czynniki powodujące między innymi wspomniany brak dziewczyny... kompleksy, blokady psychiczne, użalanie się nad sobą, urojony zespół Aspergera... zresztą sam o tym wszystkim pisałeś w jednym ze swoich postów, to jest przegrane życie...

kiedyś widziałem zdjęcie Stalingrada,Fatha powiem oni nie są brzydcy. Oni sobie to wmawiają.

A gdzie reszta towarzystwa? Kapselko Ty je jesteś fajny facet, przypominasz mi nawet jednego mojego kolegę :)

no właśnie nie wiem co z resztą. Wybyli z forum... może Darker molestuje Nastoletnią;)

to już nie ważne ile miałem lub nie miałem. ale to co piszę to są raczej podstawowe rzeczy które powinno się wiedzieć, a po drugie nie piszę wszystkiego tylko że swoich doświadczeń, bo tak naprawdę inni ludzie potrafią zadziwiać. kapselko, raczej nie chce Ci wmówić że znajdziesz dziewczynę, nie chce mówic że jesteś cudowny, sam to powinieneś wiedzieć, ale wiem że kompleksy niszczą życie i przez to inaczej postrzegasz świat

To prawda Stalingrad wcale nie jest brzydki, faitha nie widziałam. Tylko tyle mogę stwierdzić, że fajny, bo nie znam Cie osobiście :) Pewnie poszli wszyscy na dziwki a nastka razem z nimi dla towarzystwa :)

Maria Izabela wątpię żeby poszli na dziwki. Oni tylko tak gadali i gdyby przyszło co do czego to by tysiąc wymówek wymyślili żeby nie iść;)

Gość Typowy prawiczek 20+
Kompleksy potrafią niszczyć życie

tak jak ktoś już wspomniał, seks dwojga niedoswiadczonych ludzi jest raczej mało 'magiczny' , magia w seksie pojawia się dopiero wtedy kiedy znasz ciałko tej 2 osoby, wiesz dobrze czego ona chce i jak sprawić jej przyjwemność. poza tym....czy kobieta która nie jest dziewicą jest jakaś ;gorsza'? Ja swojemu poprzdniemu nie robilam problemów z tego tytułu że nie był prawiczkiem, mimo ze dla mnie był pierwszym mężczyzną...rozstaliśmy się i co, mam się czuć ;gorsza' bo już z kimś spałam? Miałam nadzieję że to będzie ten jedyny, ale wyszło jak wyszło, więc teraz co, mam nie szukać faceta bo już nie ejstem dziewicą?!

Amaranth91 poszukasz znajdziesz. Grunt żebyś na siłę nie szukała co niektóre tak szukają. Faceci z tym dziewictwem lecząswoje kompleksy.

Właśnie... dziwki... ja mam genialny plan na swoje życie... poczekam do 33 albo 40 urodzin... może do 44, jeszcze nie wiem do których, to się okaże w praniu... i jeśli do owego dnia nic w moim życiu się nie zmieni to pójdę w ten dzień do prostytutki, a po wszystkim, jak odprawię prostytutkę, nastąpi koniec... nie zamierzam pierdzieć w fotel przez kolejne lata z myślą że przegrałem młodość... zresztą, pisałem raz o tym tylko nie jako niedziel...

Maria zapominasz o jednym problemie Stalingrada z pójściem na dziwki trzeba mieć kasę a on jej nie ma. Chyba żę na urodziny zrobią mu zrzutkę i pójdzie;)

kapselko, tak jak właśnie mówisz, nie szukam na siłę, nie ma sensu...cóż czasem smutno mi samej ale z powodu przejściowych tęsknot nie będę się na siłę w cudze życie pchać.. z resztą takich mężczyzn przy których czuję się dobrze jest teraz mało ;)

Gość prawiczek niezwykły
wszystkie świnie moje :classic_cool:

ten ostatni niedziel a po co będziesz wychodził z domu na necie znajdziesz portal z dziwkami wybierzesz zadzwonisz przyjedzie ona sama do Ciebie;)

Amaranth91 a jakiego faceta szukasz? opisz krótko nie zapomnij o wyglądzie zewnętrznym.