Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DESPERATE HOUSEWAVE

PRZYDATNE TRIKI WSPOMAGAJACE ODCHUDZANIE!

Polecane posty

Gość DESPERATE HOUSEWAVE

Hej zalozylam watek po to by moc wzajemnie wymieniac sie informacjami na temat odchudzania np jak wspomoc i przyspieszyc wiec zaczneod siebie -pije godzine przed i godzine po posilku nigdy w czasie -nie jem nic po 17 - wszystko przezuwam dokladnie i duzo razy - przed obiadem pije godzine wczesniej szkl przegotowanej wody z 2 lyzkami octu jablkowego - czerwona i zielona herbata na przemian -zero cukru i soli - czasem lewatywa powiem ze chyba dziala bo w ciagu 3 dni schudlam 3,5 kilo zbytnio sie nie przemeczajac, jem nawet tosty z zoltym serem I jeszcze jedno zanim sie wezmiecie za odchudzanie trzeba jasno zdac sobie sprawe z tego jak bardzo pragnac zrzucic te kilogramy u mni jest tak ze czuje sie lepiej sama ze soba na diecie, mam jasniejszy umysl, czuje ze osiagam wyznaczony cel, ze jestem zdeterminowana i mam silna wole, przez co w zyciu codziennym uklada mi sie lepiej a Wy jak sie mobilizujecie?

Gość kootaska
chyba zastosuje sie do twoich rad mam w planach odchudzanie

Gość kootaska
masz moze gg to pogadamy

Gość jejku autorko a ja
twoje rady sa ok tylko nie podniecaj sie tak bo najpierw schodzi woda ... a co to trikow odpusc lewatywe ;/

Gość DESPERATE HOUSEWAVE
NOwiesz robie kupe 4 razy dziennie wiec watpie zeby to byla woda lewatywa owszem, moj wujek jest dietetykiem wie co dobre

Gość ehhhhhhhhhhhhhhss
Spać chodzisz o której, że kolacja o 17? O 19, po dobranocce?

Gość Khurchak
Ja chodzę spać koło 3 w nocy, jakoś nie widzę jedzenia kolacji o 17 : )