Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość kazujoszi funakii
taka jesteś mądra? to z jakiego miasta jestem?

do maja kaja sorry wiekszosc wypowiedzi nie byla moja. Komus spodobal sie moj nick i zaczal pod nim pisac. Nikogo nie obrazilam poza moim podszywaczem.

Gość kazujoszi funakii
do zobaczenia niedlugo, mam adress, maz na policji wszedl na ten temat i cie mamy.

Gość kazujoszi funakii
mam rozdwojenie jaźni, policja mnie ściga namierzają mnie nawet w kiblu

Gość kazujoszi funakii
kaja maja rowniez juz jest namierzona

maja kaja ale jestes prostaczką :) buzi w czółko

Gość kazujoszi funakii
ukrywam sie już w kiblu od miesiąca. przynajmniej nie mam problemów ze zdąrzeniem na ubikacje

Gość do maja kaja 34
kazujoszi funakii kaja maja rowniez juz jest namierzona bardzo dobrze, pozdrów ją ode mnie

Gość hahahahahaha.........
:D:D:D:D:D:D:D:D:D Kocham kafe!!!!!!!!!!!!!!! Andy ty kretynko, wiedzialam ze w UK nie mieszkasz :D Podstawowej wiedzy z prawa brytyjskiego ci brak smieciu ludzki. WIesz andy ze jestes psycholem, prawda? WIesz, ze jestes poza nawiasem spoleczenstwa? Smieciem? Hahahahahahahahahahahahahaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zgadnij kim jestem

znamy się nie od dzić mam twoje IP

nudno

Gość jakby się komuś
chciało moje IP znaleźć i mnie namierzyć to zapraszam bo trzeba mi dywany potrzepać:)

skończył mi sie transfer na namierzanie dziś. jutro od rana zapraszam

Gość bzgzgzg
andy nie masz racjii,w anglii pierwsze co idziesz do poloznej-jak sie dowiesz o ciazy i sie pyta czy chcesz czy nie...

Gość Dlaczego tak
Nie trawisz andy? Moze nie jest ona zbyt madra dziewczynka ale po co odrazu taka nienawisc?:)

kazujoszi funakii - Ty masz juz polowe IP ? a wiedzialas o tym choć, ze swoje IP mozesz zmienic? Jeszcze w zaleznosci od tego czy Twoje IP jest stałe, czy po resetowaniu modemu sie nie zmienia ono :-) bo ja tak mam. Ja mam z z angielskiej siedzi telefonow komorkowych neta i tam operator sobie tak ustawił. Wiec gowno mozesz zrobic. A twoj posrany policjant moze wielkie gooooooooooooownooooooooooooo. Myslisz ze jak ma pałe to mu wszystko wolno i do wszystkie ma dostęp cwelu? Boshe... tak durnej baby to ja jeszcze nie spotkałam. Juz lepiej zeby byl informatykiem tak jak moj, bo tu wieksza wiedza na temat IP i tych innych perepeci :-) POlicjant bueheheheeee.

Polska policja te paly moze sobie w gały wsadzic, a teraz za obraze znajdz moje IP kretynko i mnie nakryj, tylko zadzwon najpierw do O2 buahahahahahahahaha, a przypominam ze ochrona danych osobowych obowiazuje i zaden smiec z pałką nie bedzie wstanie wyciagnac tego typu od operatora sieci. Jutro moje IP sie zmieni, wiec zycze powodzenia :)

Gość ERERERERW
Wiesz co kobieto jestes popierdolona!!!! po co dziecko kaleczysz???chcesz mu calkiem zycie zniszczyc???jesli ktos cie tu zrozumie to gratulacje dla niego widocznie jest na takim samym poziomie inteligencji jak i ty!!po chuj sie jebalas nie wiesz co to prezerwatywa??????łazja jebana morderczyni pierdolona!!!!! powystrzelalabym takie szmaty jak ty!!!!!

Gość andy zmien leki
bo po zazyciu tych co teraz bierzesz robisz sie zbyt agresywna. A powinny cie wyciszac raczej psycholu :P

A ty kobitko, ktora tak po mnie jedzie, zeby co rusz nie musiec zmieniac nicka, to podszywa sie pod rozne osoby i mysli, ze jest super extra pomyslowa kobitka... rozmawiasz sama ze sobą i sama ze soba dzielisz sie opinia na moj temat. Zalosna sprawa, no ale coz... trudno jest Ci sie pogodzic z prawda, ze na leczenie u Ciebie jest juz za pozno... u mnie jesli sadzisz, ze powinnam sie leczyc, to znaczy ze jeszcze czas mam i cos sie da ze mna zrobic :-) natomiast z Toba hmm... moze jakis lek wymysla w 22 wieku :)

ale ja cicho jestem :) tylko ta klawiatura stuka i puka :D:D ale chyba faktycznie, wam sie nudzi, a ja mam inne sprawy na glowie. Wmawiajcie sobie ze jestem nienormalna, taka sraka i owaka, ale radze poczytac wasze wypowiedzi i ublizenia kierowane do innych tez osob. DObrze to nie swiadczy o was, a ponoc na tak wysokim poziomie stoicie. Poziom nie siega parteru, no ale coz... Wasza sprawa, wasze wypowiedzi i wasze przeklenstwa.

A od kiedy to kwas foliowy zle wplywa na psychike? :-) i od kiedy on jest LEKIEM?

Gość andy zmien leki
z nikim durna kretynko nie rozmawiam :D pisze o tobie bo mam taki kaprys psycholu :D Nie masz dziecka, nie jestes w ciazy, nie masz faceta, jedno co masz to chorobe psychiczna i swoje paranoje uzewnetrzniane na forum :D:D:D:D:D

Masz swoj swiat w ktorym tak wyglądam? ok, Twoja sprawa :-) wkoncu to wolny kraj :) Buźki:* widac ześ jest rozkapryszona, dlatego zniknij i wyzywaj sie na zyciu jak ci kopa w dupe dało a nie na ludziach :-)

Ale kurde Cie wqrwiam buehehehehe, juz widze ten Twoj dymek wylatujący z uszu, zacisniete pięści drżące na wszystkie mozliwe strony... ale sie usmiałam hahahahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahaha, Ty ja zamiast gazu rozweselającego na porodówkę wezme laptopa by z Toba popisac a wiem, ze bol mi uśmierzysz :) Kochana jestes. Test zdany :-) rob za rure z głupim jasiem.

kazujoszi funakii "do zobaczenia niedlugo, mam adress, maz na policji wszedl na ten temat i cie mamy". TEXT ROKU !!! SZKODA, ZE NIE WIE JAK SIE DO TEGO ZABRAĆ. NA POLICJI MASZ OPERATORA?!?! NIE WYTRZYMAM... CZY NA TYCH FORACH SĄ OSOBY PEŁNOSPRYTNE? SZKODA, ZE NIE WIESZ ZE CIEBIE TEZ ZLAPAC MOGĄ ZA UBLIZANIE. TERAZ MUSICIE SWOJE IP ZNALEZC :-) WIELKI POLICJANCIK UBIERZE GARNITUREK I DO WSZYSTKICH "BRAM" MA DOSTEP. NIE NO NIE WYTRZYMAM.... SIEDZ TU TERAZ ZE SWOIM I TAK BRECHTAMY, ZE AZ CHYBA DOCIĄGNIEMY TO I PRZESKOCZYMY NA JAKĄŚ KOMEDIE, BO TA KOMEDIA TO MOZE JEST, ALE ZALOSNĄ, LECE NA TĄ LEPSIEJSZĄ :)

Gość andy zmien leki
Ales sie wkurwila andy :D:D:D:D Para ci uszami leci, trzy posty na raz a na koniec krzyk :D:D:D:D:D:D Nic ci te leki psycholu nie pomagaja? :D Znowu spac nie bedziesz mogla, co??? :P