Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżeki Z Los Angeles

Czy umowilibyscie sie z facetem ktory jest sprzedawca Tesco? Ja nie

Polecane posty

Gość Dżeki Z Los Angeles

Powiedzial ze mu sie podobam ale jak dla mnie to nie wszystko mimo iz go lubie. Czy jestem materialistka?

Gość hjkhjjhdh
zdecydowanie jestes zwykla szmata

to zależy ile miałby lat. Jeśli student albo ktoś młody - tak. Koleś koło 30stki - raczej nie.

Gość Dżeki Z Los Angeles
Dlaczego jestem szmata? Bo nie znizam sie do pewnego poziomu? Z calym szacunkiem ale istnieje cos takiego jak "kasta" wiec on nie nalez do mojej

Gość Dżeki Z Los Angeles
jak czarny to inna sprawa odrazu sciagam majtki

Gość Dżeki Z Los Angeles
Ma 25 lat

Gość doctor queen
za kase pewnie bys guwno zjadla zwykla kurwa

Gość Khurchak
Wielokrotnie się na własnej skórze przekonałam, że koleś który ma studia skończone na świetnej uczeln i dobrą pracę równie dobrze może być skończonym szmaciarzem, a chłopak dorabiający sobie w kinie za 6zl/h jest dużo fajniejszy :) Pieniądze to nie wszystko - jak będę potrzebwać pieniędzy to sama zarobię, zarobione mają dużo większa wartość niż jak od kogoś dostanę!

Gość Dżeki Z Los Angeles
ciagne laski powyzej 3 tys

Gość to wszystko zależy
w odróżnieniu od niektórych tutaj, sama na siebie zarabiam i dawno już kieszonkowego nie dostaję, więc czy facet zarabia 100 czy 10000 zł nie ma to dla mnie większego znaczenia. Wręcz nie muszę o tym wcale wiedzieć.

ja pewnie nigdy w życiu nikogo fajnego nie poznam...pracuję w biedronce na magazynie i bardzo mnie pilnują żebym na sklep nie wychodził ...no i gdzie ja mam kogoś poznać? po pracy mama po mnie przychodzi bo mam problemy z trafieniem do domu

Gość klaumara
ja pi......ę, upadłaś niżej niż ten kasjer z Tesco. Lecisz na kasę i tyle!!

Gość Dżeki Z Los Angeles
Smiecie zzawsze pozostana smieciami

Hej, ja się zgadzam. Nie związałabym się na stałe z takim facetem, bo myślę o przyszłości i nie zarabiam na tyle żeby go utrzymywać, a w takim Tesco nie zarobi na siebie. Gdy bym więcej zarabiała i było by mnie stać na wspomaganie go, to czemu nie.

Gość to wszystko zależy
Polować czy kupować? Ja osobiście nie zgodziłabym się na to, żeby być na utrzymaniu faceta, z tego samego powodu, co nie zgodziłabym się, żeby podcierał mi tyłek po zrobieniu kupy. Może niektórzy z Was uznają, że facet, który wyciera dziewczynie tyłek jest opiekuńczy i czuły? Ja uważam, ze traktuje ją protekcjonalnie. Jest różnica między opieką, jaką otacza się małe dziecko lub osobę chorą a opieką, jaką otacza się bliską sobie ale dorosłą osobę, którą uważamy za równą sobie. Dopóki życie mnie do tego nie zmusi - bo wiadomo, że może się zdarzyć jakaś dramatyczna sytuacja - nie chcę, żeby facet za mnie płacił i podcierał mi tyłek, bo potrafię to robić sama.

wiem, mam takie samo zdanie jak Ty, ale kobieta też powinna mieć jakiś materialny wkład w związek/rodzinę. też nie rozumię tych biedaków którzy chcą mieć dziewczyny, a tak naprawdę nie są w stanie utrzymać w późniejszym okresie rodziny, chyba myślą że dziewczyna będzie im służyć do seksu

Gość Dariaa85
pewnie, ze tak. a jak sie poznaliscie?

Gość chytrylis
a ja nawet umówił bym się z taką sprzedawczynią z "Tesco", tak na parę razy mogła by być

Gość Dżeki Z Los Angeles
ja robię na dziale mięsnym, szpondery kroje a jak

Gość Kasienieczkaaa
Jak fajny chłopak to można się umówić. Znam mnóstwo facetów po trzydziestce, którzy nie pracują w ogóle. Także myślę, że dzisiaj trzeba się cieszyć jak facet pracuje, gdziekolwiek. I przecież nie musi tam pracować do końca życia.

Gość typowy te\mat
założony przez bezrobotną pijawkę bez perspektyw, której jedyną szansą jest bogato wyjść za mąż :D ... NOxelia - to samo :D - w