Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxyyyyyyyyyzzzzzzz

Tak nie lubie swojego imienia :(

Polecane posty

Mimo ,że nie jest dziwne itd. Mam na imię Ewa. Kojarzy mi się z komuna nie wiem czemu może dlatego ,że w tamtym okresie często nadawano to imie i teraz jest cala masa Ewek w średnim wieku, Nie lubie zdrobnień typu Ewunia, Ewka brrr Wogóle Ewa tak twardo brzmi i mało finezyjnie :( Mam już 23 myslałam żeby zmienić imie ,ale wszyscy mnie znają jako Ewe i nagle zmienie? cala moja rodzina przecież mnie zna jako Ewe itd .. Ale znowu nosić to imię do końca życia?

Gość ginger21
heh... jak to taki straszny problem to zmień, a na jakie chcesz zmienić? :)

Na Julia zawsze chciałam mieć tak na imię. Nie ważne ,że oklepane. Albo na Paulina. Ale nigdyy swojego imienia nie lubiłam.. Jest to pewnien problem bo gdybym miała zmienić to pewnie zanim założę rodzinę itd. Ale nie wiem jak by to w mojej rodzinie przyjęli pewnie ażdy by się dziwił co ja wymyśliłam . a jeszcze może rodzicom było by przykro.. nie wiem

Gość abf
mozesz zmienic przeciez imie :) nazwisko tez w urzedzie miasta bierzesz wniosek wpisujesz co chcesz zmienic i na jakie uzasadnienie , znaczek skarbowy i czekasz 30 dni na decyzje :) sam zmieniałem ''zwierzęce'' nazwisko

Prawnie wiem ,że mogę zmienić imię.. Tylko boje się jakby otoczenie na to zareagowało. Co prawda jestem z miasta ,moja rodzina też ,ale jakby zareagowały np te wszystkie ciocie itd? Zaczęli by mnie mieć za dziwną.. Albo znajomi? i jak wszyscy nagle by się mieli przestawić na inne imie ?

Gość ginger21
heh szczerze... Julia to ostatnie imię jakie bym chciała nosić, no ale o gustach się nie dyskutuje :) hmm tylko wiesz, rodzina, znajomi i tak będą Cię nazywać tak jak zawsze... no ale spróbować można :)

Gość Nielubieswojegoimienia
Też jestem Ewa i podobnie jak Ty nie lubię tego imienia.Chciałabym mieć na imię Monika dlatego wszystkim przedstawiam się jako Monika i nawet zamówiłam sobie dowód z tym imieniem z offshoreidcardscom!Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu tym bardziej, że jakość i cena naprawdę super.

Gość gość
Zamiast się cieszyć, że nic się nie rymuje dobrze do Ewa, to Ty narzekasz. Julia żulia, Paulina dyma.