Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagamodpiszciem

do tych co byly albo sa w ciazy PYTANKO BLAGAM O ODP! :)?

Polecane posty

Gość blagamodpiszciem

wiec zastanawiam się jak rozpoznac na samym poczatku ze jest się w ciaży? ostatni raz mialam okres 4 stycznia .. wczoraj robilam test ale jakis taki dziadoski za 7 zl.. i wyszla 1 kreska a druga widac pod swiatlo ale tak minimalnie? nie wiem co mam o tym myslec dodam ze w ostatnim czasie 2tyg przytylam 3 kg bo mam straszna ochote na czekolade i cos slodkiego nigdy tak nie mialam slodycze mnie nie interesowany a tu nagle taka zmiana dodam jeszcze ze od kilku dni mam tam ,,bardzo mokro'' ciagle cos przeswitujacego mokrego leci albo takie biale jak by mleczne nie wiem czemu czy jest tak w ciazy? jak po takich obiawach mozna rozpoznac ciaze i czy test moze oszukac dodam ze robilam go okolo godziny 15 czy to powinno sie robic rano jak to jest? boli brzuch na poczatku ciazy? mnie tak po prawej boli az promieniuje do nogi cala noga mnie boli jak by od jajnika nie wiem jak to opisac jak bylo u was? jutro planuje zrobic 2 testy na raz.

Gość blagamodpiszciem
nikt nie pomoze ?plis:(

Gość zrob test rano
i idz do gina. JA na poczatku ciazy mialam straszna suchosc, ale kazda kobieta jest inna. A uplawy moga swiadczyc tez o infekcji. A dla 100% pewnosci zrob bete i po krzyku. Badanie mozesz zrobic o kazdej porze dnia a kosztuje tyle co dobry test ciazowy i 100% pewnosci bedziesz miala :)