Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a u nas jest tak ze

Panicznie boje sie swojego wesela

Polecane posty

Gość a u nas jest tak ze

a to juz w sierpniu:( poprostu panikuje, a strach robi ze mna coc hce, mam atak arytmii, jestem czerwona, niemiła, zaczynam bardzo histeryzowac, trzese sie cała:( jak sobie z tym radzic???tabletki uspokajające to za mało dla mnie:(

Gość to w ogóle nie bierz
ślubu 🖐️ a podczas seksu już się nie stresujesz co nie?

Gość wiesz co sorry ale jakbyś
miała iść na wojnę to jakbyś się zachowywała? ja rozumiem stresik potrzebny każdemu ale po tym co piszesz powinnaś się leczyć bo do wesela to będzie wrak co najwyżej z ciebie

Gość lokatka
ja radzę wybrać się do specjalisty, może masz nerwicę jakąś czy cos...

Gość już żonkaaaaaaa
Ja na swoim ślubie po prostu trzęsłam się w kościele ( na szczęście na filmie tego nie widać:P Wszystkim mówiłam, że było mi zimno, a tak naprawdę bardzo się denerwowałam. Myślę, że to wynika z nieśmiałości, tak było u mnie, nie lubię wystąpień publicznych, w szkole jak miałam wygłosić referat miałam to samo:P nic się nie da zrobić, tzn. da, owszem, ja na weselu wypiłam troszkę MArtini i już było o niebo lepiej:)))

Gość Nha
hej autorko, ja tez mam wesele w sierpniu i też trochę się stresuję.. ale to chyba naturalne... Też nienawidzę wystąpień publicznych itp, ale myślę że na weselu dam radę. Najgorsze jest to, że jak się stresuję to zawsze dostaje wypieków ;/