Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lioyyttlt

Jakie, gdzie i za ile kupujecie perfumy?

Polecane posty

Gość lioyyttlt

Witam panowie i również do pań z partnerami/mężami. Gdzie, ile i jakie perfumy kupujecie dla mężczyzn ?

Gość lioyyttlt
czy Hugo Boss ma taki sam zapach co tańszy Hogo Boss ?

Gość sylwiaLat
Witaj! Mam dobre doświadczenia z perfumerią ze strony moodscentbar.com. Kupuję tutaj zawsze prezenty dla bliskich. Ostatnio mężowi zamówiłam super zapach. Teraz szukam czegoś dla przyjaciółki. Jest z czego wybierać, same najlepsze marki świata w jednym miejscu!

Gość tosia22
Kiedyś rekordy popularności u mnie w mieście biła stacjonarna perfumeria z nalewanymi zapachami:)) Teraz to można sobie takie rzeczy kupować online, ja akurat polecam sklep Ambra ( www.laneperfumy.pl ). Mają chyba największy wybór. Kupuję od nich Kenzo i nie czuję różnicy między tym a oryginałem. Za to cenowo różnica jest kosmiczna. Poza tym, jak ktoś nie jest pewny to od nich można sobie zamówić darmowy tester. Nic się nie traci.

Gość gość
Zajrzyj sobie do sklepu www.esencjaperfum.pl oferującego esencje perfum francuskiej marki 3G Magnetic Perfume. Firma ta wykorzystała nanotechnologię do produkcji perfum – dzięki temu udało się im uzyskać bardzo trwałe zapachy, które utrzymują się nawet do 7 dni na ubraniu. W sklepie znajdziesz wiele odpowiedników najbardziej znanych perfum świata – wszystkie opakowania kosztują tylko 49 zł.

Gość Igaaa99
Mojemu chłopakowi zamawiam Paco Rabanne Invictus z www.goia.pl Jest to zapach piękny, trwały zapach. A z tej strony o wiele tańszy. Polecam

Gość gość
Ja kupuje odpowiedniki perfum na www.goia.pl Wychodzi naprawdę tanio, 1 ml za 1 zł a jest mnóstwo zapachów do wyboru. Najczęściej zamawiam Chanel Egoiste Platinium. Polecam

Gość gość
w sephorze

Gość IREK8676
Mój ulubiony zapach,czyli Paco Rabanne One Milion kupuje z strony www.goia.pl Pachnie tak samo jak drogi oryginał. Zachęcam, nie warto przepłacać

Gość gość

Zdecydowanie najtańszy sklep z oryginalnymi testerami parfumstore.pl/. Bardzo dużo zamówiłem, nawet dla rodziny i znajomych. Do tego przy pierwszym zamówieniu opłaca się nieco więcej wziąć, bo 10% rabatu od ręki otrzymujesz. Na 100% oryginalne zapachy, więc tutaj bym się niczym nie martwił. Jak szukasz normalnego miejsca do zakupu perfum to gorąco polecam. Pozdrawiam.