Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

przepraszam niedoczytałam :classic_cool:, moze sie... umyj od czasu do czasu?

Gość infekcja bakteryjna
grzybica... Do ginekologa!

Gość infekcja bakteryjna
ktos mnie przedrzeznia..? ;>

Gość Słodka:)
a nie masz czasem uplawów ? a jak Ci cipka podśmierduje to ją 2 razy dziennie myj i kup płyn do higieny intymnej fresh AA ten niebieski

Gość agula8
tzw "rybi zapach" jest jednym z objawów zakarzenia bakteryjnego pochwy-na wszelki wypadek powinnaś iść do lekarza. Sama możesz tylko zacząć przyjmować doustnie provag-to wzmocni ochronną florę bakteryjną pochwy. Kobiety często mają problemy intymne po miesiączce, ja też. Dlatego poprostu przez kilka dni po miesiaczce smaruje się provag-żelem-działa przeciwbakteryjnie i nawilża przy okazji.

Gość sylwista
a ja czuje ten zapach zawsze po stosunku z finalem w srodku...potem jak sie nie kocham pare dni to wszystko wraca do normy...bylam u gina -nie mowilam nic o tym ale on stwierdzil ze jest wszystko ok ze nie ma zapalenia

Gość kaajahh
Mi probiotyki doustne nie pomagają na tą infekcję, tylko dopochwowe. Właściwie różnica jest już po kilku dniach, ale lepiej chyba sobie zrobić chociaż tygodniową kurację. Na szczęście problem nie wraca za często. Ja zależnie od ceny kupuję Ecovag albo Lactovaginal. Oba równie skuteczne. Ten zapach jest wynikiem zaburzenia flory bakteryjnej. Najlepiej oczywiście udać się do lekarza, żeby dokładnie zdiagnozował infekcję. Ale, że mi zawsze pomagają te preparaty, to nie latam do lekarza, bo bez sensu.